Tuja scena

Prijatelj Minnellijeve: Lizo so na oskarjih prisilili v uporabo invalidskega vozička

Los Angeles, 21. 04. 2022 11.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Michael Feinstein, dolgoletni prijatelj broadwayske legende Lize Minnelli, je prepričan, da so 76-letnico na letošnji podelitvi zlatih kipcev prisilili v uporabo invalidskega vozička in tako s pomočjo sabotaže sprožili zaskrbljenost gledalcev, ki so v hipu podvomili o stabilnosti njenega zdravstvenega stanja.

Čeprav je največ pozornosti na letošnji podelitvi oskarjev prejela zaušnica Willa Smitha, ki je po tem, ko se je Chris Rock pošalil na račun njegove žene, kar fizično obračunal s komikom, je to noč svoj pečat na gledalcih pustil še nekdo. Na samem koncu prireditve je namreč prisotne s pomočjo zvezdnice Lady Gaga presenetila broadwayska legenda Liza Minnelli, ki je oder zavzela s pomočjo invalidskega vozička.

Lady Gaga in Liza Minelli na odru letošnjih oskarjev.
Lady Gaga in Liza Minelli na odru letošnjih oskarjev. FOTO: AP

"Sabotaža," je prepričan prijatelj Minnellijeve, ki je spregovoril za ameriški radio in razkril, kaj se je dogajalo v ozadju prireditve. "Liza je pristala na nastop na oskarjih pod pogojem, da bo sedela na režiserskem stolčku," je pojasnil in dodal, da je zvezdnica zaradi težav s hrbtom težko stala in je zato potrebovala oporo. "Želela je biti videti dobro, poleg tega pa ni želela, da bi ljudi skrbelo," je nadaljeval in razkril, da ji je odrski menedžer v zadnjem trenutku dejal, da mora uporabiti invalidski voziček. "Morda pa so bili odgovorni pretreseni zaradi zaušnice, ki se je zgodila med podeljevanjem nagrad," je na glas razmišljal Michael Feinstein, čeprav je bilo med neljubim dogodkom in podelitvijo zadnje nagrade večera več kot dovolj časa za organizacijo Lizinega 'nastopa'.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Minnellijeva naj bi po Feinsteinovih besedah ponujen invalidski voziček sprva zavrnila, tik pred odhodom na oder pa ponujeno z zadržkom sprejela. "Zaradi tega je bila tako pretresena, da je postala zmedena in živčna," je pojasnil prijatelj legendarne igralke, ki je imela med predstavitvijo najpomembnejše nagrade večera nekaj težav z govorom. "Zaradi vsega skupaj je zelo razočarana, saj se v resnici počuti dobro," je zaključil Michael Feinstein.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marjan Podlogar 1
22. 04. 2022 13.12
+1
Že kar dolgo boleha, ne vem zakaj bi bil to tak problem, če je prišla na vozičku?
Uporabnik1815360
21. 04. 2022 14.20
-1
to je lady gaga?? kaj ni v svojih 60tih?
Uporabnik1815360
21. 04. 2022 14.22
+1
SlovenŠtima
21. 04. 2022 13.32
-1
Prisilili? Joj, grozno. Napišite še dva članka o tem.
kwa.dugaja
21. 04. 2022 13.10
-1
in potrebuje prijatelja da to spravi v javnost? ali prijatelj potrebuje njo da ustvarja fejk dramo 🤔