24°C

Prijatelji potrdili: Adele je v zvezi z agentom LeBrona Jamesa

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
17
Po tem, ko so britansko zvezdnico opazili na tekmi lige NBA, kjer ji je družbo delal Rich Paul, so sedaj njuni prijatelji potrdili, da je zveza resna. Športni agent in pevka naj bi se dobivala že od letošnjega maja.

Adele in Rich Paul sta se v javnosti prvič skupaj pokazala na peti tekmi finala košarkarske lige NBA in s tem zanetila govorice o tem, da je med njima nekaj več od prijateljstva. "Adele je stoodstotno v zvezi z Richem Paulom," so za ameriške medije povedali njuni skupni prijatelji. "Zagotovo se sestajata," je za Page Six še dodal vir.  

Adele si je v družbi izbranca ogledala tekmo lige NBA.
Adele si je v družbi izbranca ogledala tekmo lige NBA.FOTO: Instagram

Pojavile so se tudi informacije o tem, da se 33-letnica s športnim agentom sestaja že od pomladi, prvič sta se dobila že v mesecu maju. V New Yorkerju se je ob koncu maja pojavil članek o tem, da se Paul sestaja z "veliko pop zvezdnico," kar je ubesedil tudi sam. Kasneje je hitro dodal, da je kljub vsemu še vedno samski.

Pevka je spremljala napeto dogajanje na igrišču.
Pevka je spremljala napeto dogajanje na igrišču.FOTO: Profimedia

39-letnik je veliko ime v svetu športnega managementa, med drugim kot agent zastopa tudi LeBrona Jamesa. Na športnem dogodku se je v njuni družbi pojavil tudi novinar ESPN-ja, Brian Windhorst. Ta je za medije Adele označil za agentovo dekle: "Rich Paul, LeBronov agent, je na tekmo pripeljal svoje dekle, ki je tudi sedelo ob LeBronu. Njegovo dekle je Adele. Rich Paul je bil na tekmi z Adele," je večkrat ponovil v podcastu z naslovom The Lowe Post.

PREBERI ŠE
Adele v družbi agenta NBA

Adele je bila pred tem dolgo samska. Za njo je ena javna zveza, poročena je bila s Simonom Koneckim, od katerega se je ločila leta 2019.

Koronavirus pasica nova