Film/TV

'Prijateljico' Liso Kudrow vabijo na broadwayske deske

New York, 26. 07. 2020 06.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralka, ki je v legendarnih Prijateljih upodobila simpatično Phoebe, se bo morda kmalu pojavila tudi na odrskih deskah Broadwaya. To pa ne bo tipično sodelovanje, saj se bo tja podala v vlogi lika iz serije The Comeback. Valerie Cherish, ki bi jo Lisa postavila na broadwayski oder, bi lahko zaigrala celo v muzikalu Chicago.

Lisa Kudrow se bo na Broadwayu znašla kot lik iz serije The Comeback. Igralka je obljubila, da bi se lahko njen lik Valerie Cherish pojavil na Broadwayu v sklopu serije, v kolikor se ta s tretjo sezono vrne na televizijske ekrane. V nadaljevanki upodablja nekdanjo zvezdnico, ki si bo v tretji sezoni poskušala povrniti staro slavo, to pa bi lahko storila z vlogo na Broadwayu.

Lisa Kudrow bi se lahko na Broadway podala v sklopu serije 'The Comeback' v vlogi Valerie Cherish, ta pa bi lahko zaigrala v predstavi 'Chicago'.
Lisa Kudrow bi se lahko na Broadway podala v sklopu serije 'The Comeback' v vlogi Valerie Cherish, ta pa bi lahko zaigrala v predstavi 'Chicago'. FOTO: Profimedia

Kaj to pomeni? Da bi lik iz serije upodobil nek drug lik v predstavi na odru. Z Liso želijo sodelovati tako producenti ikoničnega muzikala Chicago kot predstave Mean girls. Valerie bi tako postala Roxie Hart, torej lik, ki sta ga na Broadwayu upodobili tudi Lisa Rinna ter Melanie Griffith, ali pa ena od zlobnih deklet in tako stopila v čevlje Tine Fey ali Kerry Butler, ki je bila za vlogo nominirana tudi za nagrado tony.

Lisa Kudrow kot Valerie Cherish, nekdanja zvezdnica, ki skuša obuditi staro slavo.
Lisa Kudrow kot Valerie Cherish, nekdanja zvezdnica, ki skuša obuditi staro slavo. FOTO: Profimedia

Ideja broadwayskega ustvarjalca in vodje kastinga je, da bi Valerie Cherish, ki bi jo upodobila Lisa Kudrow, odigrala osem predstav tedensko kot – Valerie Cherish. ''To je totalno noro, čeprav so broadwayske predstave razprodale še manj znane ter manj kvalificirane osebe, kot je Valerie. Zakaj pa ne,'' je na šaljiv način povedal producent.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lukaspukase
30. 07. 2020 13.45
+3
Phobe ja. Prvo še mi je kot Phoebe zanimiva ,sčasoma pa ne. Je bil Matthew kot Joey bolj smešni . Pa vseeno mi je bila Phobe boljša kot pa Rachel, ki je rada dala...
Andrej Volaj
26. 07. 2020 10.25
+1
...kot mizarko...😄
TEDO(uajtu)MEDO
26. 07. 2020 10.07
+4
V vsaki humoristični seriji imajo ene,ki delujejo kot neumni, ona on Matt le Blanc (Joey) sta imela tako funkcijo, meni je bila ona od vseh drugih najmanj zanimiva.
V SHESHELJ
26. 07. 2020 10.02
+2
Kst jo povabm na mojo dilo..
Fery Zaka
26. 07. 2020 10.02
+1
Pred prazne sedeže? Zakaj pa da ne, itak ne zna igrati. Glupačo še, potem se pa neha.