Princ Charles ima koronavirus

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D.
KOMENTARJI
139
Niti kraljeva družina se ne more skriti pred novim koronavirusom. Britanski mediji pišejo, da je princ Charles, prestolonaslednik britanske kraljevine, pozitiven na novi koronavirus.

Princ Charles dela od doma in se počuti dobro.
Princ Charles dela od doma in se počuti dobro.FOTO: Profimedia

Bodoči kraj Združenega kraljestva princ Charles ima koronavirus, pišejo številni britanski mediji. Imel naj bi le blage simptome in je že v samoizolaciji, da virusa ne bi prenesel na druge ljudi.

"Valižanski princ je pozitiven na koronavirus. Ima blage simptome in je trenutno v dobrem stanju. Dela od doma, tako kot že preteklih nekaj dni," so sporočili iz Clarence House.

Pred dnevi pa je po družbenih omrežjih zaokrožil video, na katerem je princ Charles na kraljevi dobrodelni prireditvi, namenjeni otrokom, ki so izgubili svoj kompas v življenju. Tam se je Charles kar nekajkrat spozabil in se je želel rokovati z obiskovalci, s svojimi gosti. Njegovemu spodrsljaju so se nasmejali tako gosti kot tudi sam princ.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Charlesova mama, kraljica Elizabeta II., je že pred nekaj dnevi zapustila Buckinghamsko palačo in se z možem, princem Filipom, umaknila v manjšo rezidenco, v palačo Windsor. Takrat je tudi napisala uradno sporočilo, ki pravi: "S Filipom sva prispela v Windsor. Zavedava se, da veliko posameznikov in družin v Združenem kraljestvu in tudi po svetu vstopa v negotovo obdobje, polno skrbi. Vsem je svetovano, da svoje normalne rutine in vzorce spremenimo za višje dobro in da zaščitimo najbolj ogrožene."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke