10°C

Princ Filip se ne zaveda posledic intervjuja Harryja in Meghan z Oprah

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
33
Princ Filip je zadnje štiri tedne preživel v bolnišnici in se ne zaveda, kakšne posledice za monarhijo je pustil intervju njegovega vnuka princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, je dejala kraljeva strokovnjakinja.

Med tem, ko je princ Filip, mož kraljice Elizabete II., prestal operacijo srca in štiri tedne ostal v bolnišnični oskrbi, sta se Meghan in Harry odločila spregovoriti o življenju za štirimi stenami palače.  

Princ Filip
Princ FilipFOTO: AP

99-letni princ Filip se je iz bolnišnice v Windsorsko palačo vrnil pred enim tednom, a ostaja v nevednosti glede intervjuja in njegovih posledic, ki jih je ta povzročil za monarhijo. "Družina je vesela, da se ne zaveda uničujočih posledic intervjuja z Oprah," je za avstralski portal 9Honey dejala komentatorka Katie Nicholl. Intervju je v britanskih medijih dvignil veliko prahu: "Zato je praktično nemogoče, da princ Filip ne bi dobil vsaj kakšne informacije o dogajanju," je še komentirala Nichollova.

PREBERI ŠE
Princ Filip je po enem mesecu zapustil bolnišnico

"Veliko napora je bilo vloženega v to, da ga med okrevanjem čim bolj zavarujejo pred govoricami in izpadom, ki sta ga imela Harry in Meghan,"je v svoji izjavi še povedala Katie Nicholl.

Čeprav so princa Filipa že odpustili iz bolnišnice, so mnogi še vedno zaskrbljeni za njegovo zdravje, je povedala Nichollova. Princ Filip je najstarejši član v zgodovini monarhije, ki še služi kraljevi družini. Filip bo junija dopolnil 100 let.

PREBERI ŠE
Princ Harry po odmevnem intervjuju govoril z očetom in bratom

"Pravo olajšanje ga je bilo videti, kako bolnišnico zapušča v avtomobilu in ne v rešilnem vozilu. Kljub temu je bil videti zelo zelo šibak,"je kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl dejala ob omembi fotografij princa Filipa, na katerih zapušča bolnišnico.

"Družini je ob njegovem prihodu v domačo oskrbo odleglo, vendar ostajajo zelo zaskrbljeni za njegovo zdravje,"je še dodala Nichollova.

Koronavirus pasica nova