Tuja scena

Princ Harry goreče navijal na Messijevi nogometni tekmi

Los Angeles, 06. 09. 2023 11.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Princ Harry je bil vzgojen tako, da mora v javnosti delovati bolj zadržano, svojih čustev pa naj ne bi kazal navzven. Čeprav se 38-letnik tega še drži, pa je od selitve čez lužo veliko bolj sproščen. Vojvoda Susseški se je nedavno udeležil nogometne tekme, na kateri je zaigral zvezdnik Leo Messi, fotografi pa so ga na tribunah ujeli med gorečim navijanjem za svoje moštvo.

Princ Harry si je nedavno ogledal nogometno tekmo, na kateri je bil glavni zvezdnik Leo Messi, fotografi pa so na tribunah ujeli nenavadno prinčevo obnašanje, ki je nasmejalo javnost. 38-letnik se je udeležil tekme v Los Angelesu, kjer je proti domačemu moštvu zaigrala ekipa Interja iz Miamija, vojvoda pa svojega navdušenja nad dogajanjem na zelenici ni skrival.

Princ Harry je goreče navijal na tekmi v Los Angelesu.
Princ Harry je goreče navijal na tekmi v Los Angelesu. FOTO: Profimedia

Fotografi so princa ujeli med otroškim nasmehom in navijanjem, v nekaterih trenutkih pa je zakril obraz in mečkal šal, ki ga je imel v naročju. Te fotografije so kmalu zaokrožile po spletu in nasmejale javnost, h komičnosti situacije pa je pripomoglo dejstvo, da je bil pred tem s soprogo Meghan Markle na koncertu Beyonce in menda ni bil ravno navdušen.

Med koncertom je Harry večinoma stal v prostoru za povabljene goste in se kratkočasil s telefonom, medtem ko je njegova žena uživala v koncertu in plesala s prijateljicami. Meghan bi se morala nato z njim udeležiti tekme, saj je bilo njeno ime prav tako na seznamu gostov, a se iz neznanega razloga ni pojavila.

S takšnim vedenjem je Harry malce spomnil na svoje razpuščene mladostniške dni, ko mu ni bilo preveč mar za ugled, kje rkoli se je pojavil, pa je s svojim početjem nasmejal občinstvo in celo svojo babico kraljico Elizabeto II.

Pred kratkim so se pojavile govorice, da je zakon Meghan in Harryja v krizi, a je par to uspešno zanikal s skupnim pojavljanjem v javnosti. Tudi tuji mediji poročajo, da se od nekdanjega kraljevega para počasi distancirajo številni zvezdniki, saj se nihče noče zameriti kraljevi družini, ki lahko vedno odigra veliko vlogo pri promociji projektov številnih hollywoodskih in britanskih zvezdnikov. Med njimi naj bi bila tudi David Beckham, ki že dolgo slovi kot oboževalec kraljeve družine, in njegova žena Victoria, a napetosti med princem in nekdanjim britanskim nogometašem na tej tekmi ni bilo zaznati.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
06. 09. 2023 14.52
+0
Ali tip služi denar za preživetje ali se samo "kaže" v javnosti?
Strunjan
06. 09. 2023 14.28
+0
jao, ful je pomemben ja :)))