Tuja scena

Princ William delil fotografiji z očetom in otroki

London , 16. 06. 2024 12.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V številnih državah po svetu tretjo nedeljo v juniju praznujejo očetovski dan. Tako je tudi v Združenem kraljestvu in ob tem posebnem dnevu se je na svojega očeta spomnil tudi princ William. Objavil je fotografijo iz otroštva, na kateri se z očetom kraljem Karlom na travniku podajta z žogo. A ker je tudi 41-letnik oče treh otrok, so mu tudi princ George, princesa Charlotte in princ Louis ob očetovskem dnevu posvetili objavo.

V Združenem kraljestvu tako kot v številnih državah po svetu tretjo nedeljo v juniju praznujejo očetovski dan. Ob tem pomembnem dnevu se je na svojega očeta kralja Karla spomnil tudi princ William in mu posvetil posebno objavo na družbenih omrežjih. "Vesel očetovski dan," je zapisal ob fotografijo iz otroštva, na kateri se oče in sin na travniku podajata z žogo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po poročanju britanskih medijev, je fotografija nastala 12. junija 1984, ko je bil princ star dve leti. Le nekaj mesecev kasneje se je istega leta rodil njegov mlajši brat princ Harry

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

41-letni prestolonaslednik pa je tudi sam oče in tako je od svojih treh otrok prav tako prejel posebno posvetilo v obliki objavljene fotografije. "Radi te imamo, papa. Vesel očetovski dan. G, C in L," so princ George, princesa Charlotte in princ Louis zapisali na Instagramu. Objavili so fotografijo, na kateri v objemu očeta stojijo na plaži in s hrbti obrnjeni proti fotoaparatu gledajo v morje. Fotografijo je posnela njihova mama princesa Catherine, ki je znana kot ljubiteljska fotografinja.  

Člani kraljeve družine so se v soboto udeležili posebne parade imenovane Pozdrav zastavi (Trooping teh Colour), ki vsako leto poteka v čast monarhu. Po vožnji s kočijo po londonskih ulicah so se vrnili v Buckinghamsko palačo in z balkona sprava opazovali prelet vojaških letal, nato pa pozdravljali in mahali zbrani množici. Letošnja parada je bila v znamenju vrnitve princese Catherine, ki se je po lanskem božiču sprva zaradi operacije trebušne votline, nato pa še zdravljenja raka za nekaj časa umaknila iz javnosti.  

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nace Štremljasti
16. 06. 2024 19.27
+2
a imajo jenkiji tudi prašičji,kozji,ovčji..dan sam prašam
Betuul
16. 06. 2024 19.25
+1
Aja ! Njega so v družini vzgajali kot edinca!
Sosedov Jože
16. 06. 2024 15.57
+4
Bolje da ne deli nič, naj se izolira v palačo...
Anion6anion
16. 06. 2024 13.45
+12
Še en amerikanizirani praznik.
Anion6anion
16. 06. 2024 13.20
+5