8°C

Princesa Beatrice: Biti mačeha je zame velika čast

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
1
Britanska princesa se je julija lani poročila z Edoardom Mapellijem Mozzijem, ki ima sina iz prejšnjega razmerja. Beatrice 4-letnemu Wolfieju pri šolanju od doma pomaga pri opravljanju obveznosti ter pri razvijanju ustvarjalnosti, domišljije in samostojnosti. Uživa pa tudi pri prebiranju pravljic za lahko noč.

Princesa Beatrice je dejala, da se ji je življenje po poroki s soprogom močno spremenilo. Z vstopom v zakon z Edoardom Mapellijem Mozzijem je prevzela tudi novo vlogo, saj je postala mačeha štiriletniku. Christopher 'Wolfie' Woolfse je Edoardu rodil v prejšnji zvezi.

Beatrice in Edoardo sta srečna od leta 2018.
Beatrice in Edoardo sta srečna od leta 2018.FOTO: Profimedia

Hči princa Andrewa in Sarah Fergussonje izkušnjo, v kateri se je znašla, označila za ''veliko čast.'' Sprejela je svoj novi naziv, sedaj pa v njem zelo uživa. ''Letos sem sprejela veliko čast in postala mačeha, ob tem pa sem podoživela mnogo lepih spominov, ko sem se imela priložnost vrniti k pravljicam za lahko noč, ki sem jih imela rada tudi sama,'' je povedala.

Wolfie se rodil v Mozzijevi zvezi z nekdanjo zaročenko Daro Huang. Par se je razšel leta 2018, potem ko sta skupaj preživela kar tri leta. 32-letna Beatrice Wolfieju pomaga pri opravljanju obveznosti in ga animira med karanteno zaradi pandemije.  

Princesa Beatrice in Edoardo Mapelli Mozzi sta se poročila julija lani.
Princesa Beatrice in Edoardo Mapelli Mozzi sta se poročila julija lani.FOTO: Profimedia

''Moj pastorek se tako kot ostali otroci šola od doma. Pomagam mu pri nalogah in ga spodbujam na poti k večji domišljiji, ustvarjalnosti, samostojnosti in humorju,'' je razložila in naštela nekaj knjig, ki ji pri tem pomagajo.  

PREBERI ŠE
Princesa Beatrice se je poročila v ožjem družinskem krogu

Beatrice in Edoardo sta se 17. julija 2020 poročila na zasebni slovesnosti na gradu Windsor. Tako je Beatrice postala prva princesa v britanski kraljevi družini, ki se je poročila z osebo, ki ima otroke že od prej. Ceremonije se je udeležilo manjše število gostov, vključno s kraljico Elizabeto II. in princem Filipom, ki sta princesina stara starša.  

Koronavirus pasica november