Tuja scena

Princesa Eugenie drugič mamica

London, 05. 06. 2023 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Princesa Eugenie je postala mama še enemu fantku. Kot je sporočila na svojem Instagramu, se je deček, ki sta ga z možem Jackom Brooksbankom poimenovala Ernest George Ronnie Brooksbank, rodil že konec maja. Delila je fotografijo novorojenčka, v opisu pa zapisala, da je ime dobil po svojih prastarih in starih starših.

Kraljeva družina se je povečala za še enega člana. Princesa Eugenie je drugič postala mama, saj sta konec maja z možem Jackom Brooksbankom pozdravila sina. "Z Jackom sva želela deliti novico, da se nama je 30. maja 2023 ob 8.49 rodil najin sin Ernest George Ronnie Brooksbank, ki je tehtal 2,866 kg," je zapisala ob fotografiji novorojenčka. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Z objavo in opisom je tako razkrila, da se je dojenček rodil že pred slabim tednom dni, a sta presrečna starša novico do danes zadržala zase. Ob fotografiji sina je delila še eno, na kateri ob postelji svojega brata opazuje dveletni August Philip Hawke. "Augieju je že všeč biti veliki brat," je v opisu še ponosno zapisala novopečena mamica. 

Ob veseli novici, da je postala mama še enega sina, je razkrila tudi to, kako sta se z možem odločila za ime novorojenčka. "Ime je dobil po svojem prapraprapradedku Georgu, njegovem dedku Georgu in mojem dedku Ronaldu," je možno razbrati iz objave. Že njun prvi sin nosi ime po princesinem pokojnem dedku, princu Philipu. Kraljevemu paru, ki je poročen od leta 2018, je v komentarjih pod objavo čestitke izreklo tako veliko znanih obrazov kot tudi člani kraljeve družine.

Da bosta ponovno postala starša, sta 33-letnica in 37-letnik sporočila konec januarja, ko je po izjavi iz Buckinghamske palače novico potrdila tudi princesa na svojih družbenih omrežjih."Z veseljem sporočamo, da se bo naša družina poleti povečala," je zapisala ob fotografijo, na kateri Avgust poljublja njen nosečniški trebuh.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Flavio
05. 06. 2023 20.08
+0
Veselili smo se tega veličastnega dogodka. Princesa Eugenia, vse čestitke v imenu vseh Slovencev