Tuja scena

Princesa Eugenie objavila novi družinski fotografiji

London, 27. 03. 2021 13.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Princesa Eugenie, vnukinja kraljice Elizabete II., je pred dnevi praznovala 31. rojstni dan. Novopečena mamica se je za rojstnodnevne želje zahvalila tudi na družbenih omrežjih, kjer je ob tej priložnosti delila novi fotografiji svojega prvorojenca Augusta.

Princesa Eugenie, ki se je z možem Jackom Brooksbankom 9. februarja razveselila rojstva sina Augusta Philipa, je 23. marca praznovala 31. rojstni dan. Letošnji rojstni dan je toliko bolj poseben, saj je tudi prvi, ki ga praznuje ob prisotnosti novega člana družine. 

Slavljenka se je za vsa rojstnodnevna voščila kasneje zahvalila tudi na družbenih omrežjih, kjer je delila dve novi fotografiji. Na prvi oba z možem žarita od sreče, v naročju pa ponosna mamica Eugenie drži sina, ki nosi bodi, na katerem je všito njegovo ime. Na drugi objavljeni fotografiji pa je njun en mesec in pol stari sinček naslonjen na očkovo ramo in se ob tem nadobudno razgleduje naokrog. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Hvala vsem za izkazano ljubezen ob včerajšnjem rojstnem dnevu … Dobila sem najboljše darilo, ki bi si ga lahko želela!" je pod objavo zapisala vnukinja britanske kraljice Elizabete II.

Eugenie, hčerka princa Andrewa in Sarah Ferguson, je ta mesec, natančneje 14. marca, praznovala tudi prvi materinski dan, ki ga v Londonu obeležijo tri tedne pred veliko nočjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Praznik je obeležila tudi na Instagramu, kjer je med drugim zapisala, da uživa v svojem prvem materinskem dnevu. Hkrati pa je delila tudi staro fotografijo iz marca 1990, s katero se je poklonila svoji mami Sarah, za katero je dejala: "Zelo veliko si me naučila. Čestitke vsem materam ob njihovem prazniku."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Eugenie in Jack sta se poročila 12. oktobra 2018. Na poroki je bilo okoli 800 gostov, med katerimi so bili seveda tudi člani kraljeve družine, princesina bratranca princ Harry in princ William ter njuni ženi in seveda kraljica Elizabeta II. ter vojvoda Edinburški Filip, princ Charles, princ Edward in grofica Wessexa.

Princesa Eugenie in njen mož Jack sta se prejšnji mesec razveselila rojstva sina Augusta.
Princesa Eugenie in njen mož Jack sta se prejšnji mesec razveselila rojstva sina Augusta. FOTO: Profimedia
Koronavirus pasica nova
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.