Tuja scena

Princesa Eugenie sporočila ime prvorojenca: August Filip

London, 20. 02. 2021 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Princesa Eugenie, vnukinja kraljice Elizabete II., se je pred nekaj tedni z možem Jackom razveselila prvorojenca, zdaj pa sta na Instagramu sporočila njegovo ime.

Kraljica Elizabeta II. se je pred nekaj tedni razveselila devetega pravnuka, princesa Eugenie in Jack Brooksbank sta se tako razveselila sina, ki sta ga poimenovala August Filip Hawke Brooksbank. Novico so starši delila na Instagramu, kjer sta delila tudi galerijo skupnih fotografij. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Želeli smo vam predstaviti Augusta Filipa Hawka Brooksbanka," je ob objavi zapisala princesa Eugenie, "hvala za vsa čudovita sporočila. Naša srca so polna ljubezni do sina, besede tega ne morejo izraziti. Veseli smo, da lahko te fotografije delimo z vami." Ime Filip sta posvetila 99-letnemu soprogu kraljice Elizabete II., ki so ga pred dnevi zaradi slabega počutja prepeljali v bolnišnico v Londonu, v kateri bo verjetno ostal še nekaj dni.

Princesa Eugenie in Jack
Princesa Eugenie in Jack FOTO: AP

O rojstvu so javnost obvestili na uradnem kraljevem profilu na Twitterju: "Njeno kraljevo veličanstvo princesa Eugenie je danes, 9. februarja 2021, ob 8.55 v porodnišnici v Portlandu rodila sina. Prisoten je bil tudi Jack Brooksbank." Veselo novico je na Instagramu potrdila tudi princesa Eugenie, ki je delila črno-belo fotografijo svoje, soprogove in sinove dlani.

Koronavirus pasica november

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

booby98
20. 02. 2021 21.05
booby98
20. 02. 2021 21.05