22°C

Priyanka Chopra in Nick Jonas delila še neobjavljene fotografije zaroke

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
0
Manekenka Priyanka Chopra in pevec Nick Jonas v teh dneh obujata spomine na zaroko izpred treh let. Ob tej priložnosti sta z oboževalci delila še neobjavljene fotografije zaročnega večera. 28-letnik je 39-letnico za roko zaprosil med potovanjem v Grčijo, lepotica pa je v poroko privolila.

Zvezdnika Priyanka Chopra in Nick Jonas bosta letos praznovala tretjo obletnico poroke, poročila pa sta se le nekaj mesecev po tem, ko sta se zaročila med potovanjem v Grčijo. Par se je sicer pred velikim korakom sestajal le kratek čas, tokrat pa sta oboževalce navdušila z objavo zasebnih fotografij zaročnega večera.

Priyanka Chopra in Nick Jonas
Priyanka Chopra in Nick JonasFOTO: Instagram

"Moje vse. Zdi se kot utrip in vse življenje hkrati. Ljubim te," je zapisala Priyanka ob fotografiji njunih prepletenih rok, na njenem prstancu pa se lesketa ogromen diamantni prstan. Tudi Nick je delil fotografijo, na njej pa sta zaljubljenca, ki večerjata ob oceanu.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Priyanka in Nick sta se poročila decembra istega leta, kot sta se zaročila. Njuna poroka pa je bila ekstravagantna z multikulturnimi obredi. A zaroka bo za vedno ostala njun najljubši spomin, saj sta se za ta korak odločila le dan po manekenkinem rojstnem dnevu.

Leta 2018 je Nick v intervjuju za revijo Vogue dejal, da je namenoma počakal, da je minila polnoč, s tem pa se je želel izogniti morebitnim sporom v prihodnje, saj je ni želel zaprositi na njen rojstni dan. "Spustil sem se na kolena in jo vprašal 'Bi me osrečila in postala moja žena?' Ne šalim se, ampak vzelo ji je 45 sekund, da se je odločila. 45 sekund tišine." se je spominjal Nick.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Seveda je privolila, saj je par sedaj poročen, naslednji korak pa naj bi bil povečanje družine. Nick je v intervjuju z Zanom Lowom dejal, da je pripravljen postati očka: "To vsekakor nekaj, česar se oba veseliva. Zgodilo se bo, ko bo pravi čas za to. Midva sva pripravljena."  

Koronavirus pasica nova