Priznala, da je preveč zaščitniška

AVTOR
B.R.
KOMENTARJI
6
Zvezdnica Jennifer Garner ima z Benom Affleckom tri otroke. Najmlajši ima šest let, najstarejša pa dvanajst. Tako se bo počasi soočila tudi s pubertetniškimi težavami kot tudi s trenutki, ko se bodo otroci odločili za uporabo družbenih omrežij.

Jennifer s sinom in hčerkama.
Jennifer s sinom in hčerkama.FOTO: Profimedia

Jennifer Garner poznamo iz filmov, kot so Daredevil, Catch Me If You Can, Pearl Harbor, Dude, Where’s My Car?, Rennie’s Landing, Mr. Magoo, Elektra ... Kljub uspešni filmski karieri ter nenehnemu izpostavljanju javnosti pa ji je uspelo obdržati svoja prepričanja ter mirno glavo, ko pride do družine.

Zvezdnica ima zBenom Affleckom tri otroke, šestletnega Samuela, devetletno Seraphino Rose Elizabeth ter Violet Anne, ki ima 12 let. Že od trenutka, ko so se rodili, jih ne izpostavlja javnosti, ampak se ves čas trudi, da imajo čim bolj normalno otroštvo. Ker pa bo najstarejša hči imela kmalu 13 let, je 46-letna igralka priznala, da so pred njo novi starševski izzivi.

"Moji otroci še niso prisotni na družbenih omrežjih. Priznam, da me to zelo skrbi, kajti dotična omrežja so velik vir pritiskov na odraščajoče otroke. Če kdo to ve, sem to jaz," kot priznava, je tudi zaradi lastnih izkušenj postala preveč zaščitniška, zraven pa še dodaja, da je bila misel na materinstvo na začetku zelo romantična, toda ko pride do težav, ovir in težkih časov, je potrebno veliko volje, vztrajnosti in energije.

Zadnje čase pa se zvezdnica ne bori le z odraščanjem njenih otrok, ampak tudi s podporo nekdanjemu soprogu, ki ga je avgusta že tretjič odpeljala na kliniko za odvajanje. Affleck namreč bije dolgoletno borbo z alkoholom in poleti je znova zašel na kriva pota.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

CrniSokol
05.09.2018, 18:57:40
+22
Dobra ženska. Jaz take ne bi nikoli zapustil. Zvestoba do groba.
gecogeco
05.09.2018, 18:50:13
+6
in to je vredno članka?
Podkrinko
05.09.2018, 18:22:29
+9
Ne vem kaj naj bi predstavljal ta prispevek
SinusKosinus
05.09.2018, 17:23:09
+4
Montazano.. ne bos verjel navelicas se z leti tudi “taksne” zenske “popolne” po tvoje.. vsega se navelicamo lepote, popolnosti...
Luna3
05.09.2018, 17:52:08
+10
nazalost ker nismo vec zeljni sodelovanja oproscanja in kompromisov. raje se razidemo kot da vlagamo. zalostni casi so prisli zelo zalostni
Montazano1986
05.09.2018, 16:33:52
+39
Ubijal bi (v prenesenem pomenu, seveda) za takšno žensko, ta lolek pa ima raje flašo, snegec in najstnice, katere še same ne vedo, kaj bi sploh rade...
UREDNIŠTVO SPOROČA
Voznik vozi v napačno smer na dolenjski avtocesti med Smednikom in Drnovim. Nevarnost je za voznike, ki peljejo proti Obrežju. Previdno!