Tuja scena

Prva skupna fotografija vseh štirih otrok monaškega princa Alberta

Monako, 04. 01. 2022 18.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Najstarejša hči monaškega princa Alberta je na družbenem omrežju Instagram objavila nekaj fotografij iz preteklega leta, med njimi pa je tudi tista, na kateri je skupaj s svojima polbratoma in polsestro. To je prva javno objavljena fotografija, na kateri so vsi štirje Albertovi otroci skupaj.

Jazmin Grimaldi, 29-letna hči monaškega princa Alberta, ki je plod kratke romance z Američanko Tamaro Rotolo, je pred kratkim na Instagramu delila galerijo fotografij, ki jih je posnela v preteklem letu. Na eni izmed teh je skupaj s svojim 18-letnim polbratom Alexandrejem Grimaldi-Costejem, katerega mamo je princ spoznal leta 1997, ko je delala kot stevardesa in 7-letnima dvojčkoma princem Jacquesom in princeso Gabriello, ki ju ima z ženo, princeso Charlene.

Otroci monaškega princa Alberta
Otroci monaškega princa Alberta FOTO: Instagram

O fotografiji javnosti sicer ni razkrila ničesar, kdaj pa bi lahko bila posneta pa razkriva pričeska princese Gabrielle, saj je njena mati, princesa Charlene ob obisku otrok in moža meseca avgusta v Južni Afriki delila fotografijo, ob kateri je pripisala, da se je njena sedemletna hči odločila za spremembo pričeske. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jazmin je leta 2015 prvič v javnosti spregovorila o svojem odnosu z očetom, in sicer v intervjuju za revijo Harper's Bazaar. Monaški princ in njena mati sta se o priznanju očetovstva morala dogovoriti preko sodišča, kjer je nazadnje princ priznal Jazmin za svojo hčer, in jo prvič srečal, ko je imela 11 let. "Želela sem si, da spoznam svojega očeta in se z njim povežem ter da on spozna mene. To, da nisem imela te figure v svojem življenju, sem pogrešala. Čudovito je, da se je zgodilo ob pravem času in od takrat imava dober odnos," je povedala Jazmin, ki ni nikoli spoznala svoje babice, ameriške igralke Grace Kelly, a se z njo vseeno počuti povezano. To vez pa še bolj občuti po tem, ko si je ogledala film Visoka družba iz leta 1956.

V muzikalu je Grace zaigrala ob Bingu Crosbyju in Franku Sinatri, Jazmin pa je o filmu dejala: "To je bilo prvič, ko sem se zavedala, da sva povezani. Tudi sama rada igram, pojem in plešem, to pa sem opazila tudi v njej. Ko sem se tega zavedala, se mi je naježila koža." Nek vir blizu družine je pred časom razkril, da je bila pobudnica boljših odnosov med Albertom in njegovima zunajzakonskima otrokoma njegova žena, princesa Charlene, čeprav so se pred tem pojavljale govorice, da je ravno obratno. 

Čeprav Jazmin in Alexandreju ustava prepoveduje, da bi lahko sedla na prestol, pa ju princ Albert finančno podpira. Ko je mogoče, na uradne dogodke povabi tudi Jazmin, princesa Charlene pa naj bi moža vzpodbujala tudi pri izboljšanju odnosa z 18-letnim sinom.     

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jimi1
03. 10. 2023 11.12
+1
Hmmmm. Kot kaže fotografija je eden izgleda ponoči delan 3je pa podnevi... Žalostno za tako monarhijo...
batom@pinkponk.com
04. 01. 2022 21.44
+0
Uboga svojat s takim fotrom
baubax
04. 01. 2022 20.53
+0
Napačna fotka?
Betuul
04. 01. 2022 19.51
+1
Lep šestčlanski družinski šopek, ( vsi štirje otroci so šik in ni kaj skrivat🦋) princa Alberta in žene Charlene ! Čestitke in vse dobro , in izpolnitev skrite želje🦋 za leto 2022🦋
ap100
04. 01. 2022 19.25
+1
Kako simpatična družina, pa kako so si podobni, ata pa ni bil ravno previden, je bil dedek dolgo tečen na njega
Ana Sols
04. 01. 2022 19.12
+7
Brezdelni priviligiranci