Tuja scena

Prvo uradno družinsko fotografiranje po vrnitvi princese Charlene

Monte Carlo, 18. 04. 2022 14.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Uradni družinski portret ob praznikih je družina monaškega princa v svet poslala pred družbenih omrežjih. Pred fotografe so stopili prvič po tem, ko se je princesa Charlene vrnila iz švicarske klinike in oddiha v domači Južni Afriki.

Monaška princesa Charlene se je pred več kot mesecem dni vrnila v objem soproga, princa Alberta in njunih dveh otrok. Vrnitev se je zgodila po zdravljenju zaradi psihične in fizične utrujenosti. Novembra lani se je napotila na švicarsko zasebno kliniko in nato v sredini marca po kar štirih mesecih znova stopila na tla kneževine. Pred tem je zaradi drugih zdravstvenih zapletov pol leta prebivala na domačih tleh, v Južni Afriki.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Uradni družinski portret je prvi po lanskem avgustu in prva fotografija, ki so jo predstavniki kraljeve družine poslali v svet. Neuradne slike so po svetu zakrožile ob Charlenini vrnitvi iz tujine. Princesa, ki je bila dolgo odsotna, je imela v tem času polno podporo princa Alberta in njunih 7-letnih dvojčkov, princa Jacquesa in princese Gabrielle. Ti prazniki so bili za njih nekaj posebnega, saj tovrstne skupne trenutke mnogo bolj cenijo.  

Princesa Charlene in princa Albert
Princesa Charlene in princa Albert FOTO: Profimedia

44-letnica je ob objavi na Instagramu nanizala tudi nekaj slik v zgodbi, ki je dosegljiva samo 24 ur. V zasebni kapeli palače so so velikonočne praznike obeležili tudi z mašo, ki jo je vodil Père Penzo, ki tam deluje že od leta 1958.

Nedeljski portret je bil objavljen samo nekaj ur za tem, ko je princ Albert prišel iz karantene po tem, ko je bil že drugič okužen z novim koronavirusom. Praznično nedeljo je preživel na teniškem finalu turnirja serije masters v Monte Carlu, kjer je teniški zvezdnik Stefanos Cicipas premagal Alejandra Davidovicha Fokino.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zanesenjak
18. 04. 2022 16.52
+0
Že od prvega dne ima muhe. Vsako leto so večje.
Merhabap
18. 04. 2022 16.11
+2
Portreti nakazujejo ločitev samo otrok ne bo dobila zraven ker so v nasledstvu pustimo v miru kar bo pa bo saj zraven tega Alberta tak ni mogoče vzdržat
PegySue
18. 04. 2022 15.51
+10
Verjamem,da v življenju marsikaj počne,ampak pišete o takšni izčpanosti in izgorelosti te ženske,kot da v Banja Luki garba z lopato ob kruhu in vodi 16 ur dnevno že nekaj let? Ali nebi bilo bolj pošteno do nje in do nas,da bi pisali o osamljenosti in razočaranju,ki ju doživlja v zakonu?
A3umf
18. 04. 2022 15.30
+0
Prava lepota zenske se kaze v njeni notranjosti - duhu ne pa obrazu in riti!
metuljka
18. 04. 2022 15.00
+12
Samo ločitev jo bo pozdravila