Tuja scena

Raper Kid Cudi zaročen z oblikovalko Lolo Abecassis Sartore: Pomeni mi vse

Los Angeles, 19. 04. 2024 12.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Raper Kid Cudi je razkril, da se je zaročil z modno oblikovalko moških oblačil Lolo Abecassis Sartore. Zvezdnik je novico sporočil na družbenem omrežju, kjer je objavil njuno skupno fotografijo, na kateri par sedi na kavču, 40-letnik pa svojo zaročenko objema čez ramena in zaljubljeno zre vanjo.

Raper Kid Cudi je zaročen. Zvezdnik je novico sporočil na Instagramu, kjer je delil fotografijo z modno oblikovalko moških oblačil Lolo Abecassis Sartore, ob njej pa pripisal:"Z zaročeno Lolo na premieri Knuckles." Cudi, katerega pravo ime je Scott Mescudi, je svojim oboževalcem sporočil še, da je zaročenka v njegovo življenje prinesla veliko veselja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ta neverjetna ženska me zelo osrečuje, pomeni mi vse, zato sem zelo vesel, da lahko delim to novico z vsemi. Življenje je divje, ko sem začutil, da je moja prihodnost negotova, je z Lolo postalo vse jasno," je o novem življenjskem poglavju zapisal 40-letnik. Enako fotografijo je na družbenem omrežju delila tudi Sartorejeva in z njo zaznamovala naslednji korak v svojem življenju.

"Nikoli si nisem mislila, da bi lahko koga tako ljubila. Zelo sem ponosna, da ti lahko rečem zaročenec, Scott," je zapisala in ga ob tem pohvalila za nastop v novi seriji: "Komaj čakam, da boste lahko vsi videli tega neverjetnega moškega v novi seriji Knuckles." Na njene besede je med komentarji odgovoril tudi zaročenec, ki je razglasil:"Imaš me za vedno."

Paru so ob novem življenjskem mejniku čestitali številni sledilci, njegovi oboževalci pa so prepričani, da bo njegova glasba odslej še boljša, ker bo ljubezen to izvabila iz njega, čestitali pa so jima tudi zvezdniški prijatelji, med katerimi so bili manekenka Amber Rose, pevec Ty Dolla $ign in igralec Bryan Greenberg.

Kdaj sta se začela sestajati, javnosti ni znano, par pa prej na družbenih omrežjih ni nikoli delil skupnih fotografij. Raperja so v preteklosti romantično povezovali z igralko Michele Trachtenberg.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
19. 04. 2024 16.34
Naj bosta srečna. ❤️️
Amor Fati
19. 04. 2024 16.21
To je tisto, ko končno spoznaš dekle svojih sanj in se vanjo noro zaljubiš. Ne poznam njunega skupnega ozadja, niti ne vem, kako sta se prvič srečala, kako sta se spoznala, kako sta se zaljubila, kako je ona osvojila njegovo srce, in kako je on osvojil njeno srce. Vem pa, da je ljubezen preprosto neverjetno lepa, daleč najlepši dar, ki ga lahko dobimo od nekoga ali nekomu podarimo. Pravijo, da ljubezni ne moreš skriti pred nikomer, ker se ne glede kako se trudiš ljubezen skriti, vedno, prav vedno vidi iskra v tvojih očeh. Ko se zaljubiš, ne moreš več skriti svoje ljubezni. Pri njemu se vidi, da je zaljubljen do ušes.
testosteron
19. 04. 2024 14.09
+2
...čez pol leta pa bomo brali, da sta se ločila,..ameriške buče...
Morgoth
19. 04. 2024 14.02
+3
Spet dva popolnoma neznana, ampak je očitno treba furat to antibelsko propagando.