26°C

Raperju Soulja Boyu vročili nalog za prepoved približevanja

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
1
30-letnemu raperju Soulja Boyu je bil vročen nalog za prepoved približevanja ženski, ki ga obtožuje domnevnega spolnega napada in nasilja. Ženska naj bi bila njegova nekdanja osebna asistentka, s katero pa je bil tudi v intimni zvezi. Prepoved naj bi veljala vse do julija leta 2024.

Neimenovana domnevna žrtev naj bi bila ista ženska, ki je že januarja vložila tožbo zoper raperja Soulja Boya. Raperjevo pravo ime je DeAndre Cortez Way, ženska pa trdi, da je bila z napadalcem v intimnem razmerju, to pa se je razvilo v času, ko je bila njegova osebna asistentka.

Soulja Boy
Soulja BoyFOTO: Profimedia

Tožnica Corteza Waya obtožuje spolnega napada in napada, pridržanja, nasilja zaradi spola, čustvene stiske, neplačevanja minimalne plače in sovražnega delovnega okolja. Raperjev tiskovni predstavnik je obtožbe zanikal in za TMZ v začetku leta dejal: "Soulja ne bi nikoli položil roke na žensko in je pretepel. To je nesmisel."

PREBERI ŠE
Raper Soulja Boy obtožen posilstev in napadov na nekdanjo asistentko

Na zaslišanju o prepovedi približevanja se nista pojavila niti tožnica niti obtoženi, prisotna pa sta bila odvetnika obeh strani. Soulja Boya je spolnega napada in zlorabe obtožilo že nekdanje dekle, ki je zatrdilo, da je utrpelo splav zaradi posledic pretepanja. Raper je tudi te obtožbe zanikal.

V sodnih spisih, ki jih je pridobil Radar, je navedeno, da je raperjev odvetnik zapisal: "S spoštovanjem do vseh strani, tudi če je nekdo odgovoren za neprimerno ali nezakonito ravnanje, kar obdolženec zanika, obdolženec na noben način ne odgovarja za to ravnanje."

Raper trdi, da je bilo razmerje z nekdanjim dekletom in vse, kar se je v njem dogajalo, sporazumno. Sodišče je zaprosil, da se te obtožbe zoper njega zavržejo.

Koronavirus pasica nova