11°C

Rdeča preproga: Megan Fox skoraj gola, Kourtney Kardashian v objemu izbranca

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
87
Tako kot vsaka podelitev nagrad je tudi letošnja podelitev video glasbenih nagrad MTV postregla z raznoliko rdečo preprogo. Po njej so se sprehodile številne zvezdnice, ki so tokrat v svojih večernih toaletah več odkrile kot zakrile. Absolutna zmagovalka, kar se drznosti in provokacije tiče, pa je nedvomno Megan Fox, ki je izbrala (preveč) prosojno obleko.

VEČ VIDEOVSEBIN

02:01

Iz 24UR: MTV-nagrade

03:00

Na rdeči preprogi MTV-jevih nagrad tudi Paris Hilton in Camila Cabello

 

Slavnostna rdeča preproga video glasbenih nagrad MTV je znova dokazala, zakaj si je treba ogledati podelitev. Navsezadnje je tradicionalna slovesnost znana po spodbujanju drznih nastopov in premikanju mej, izrazito vpadljivih kreacijah in drznih modnih trendih ter še mnogo več.

Megan Fox v drzni kreaciji Mugler
Megan Fox v drzni kreaciji MuglerFOTO: Profimedia

Največ pozornosti in radovednih pogledov je bila letos nedvomno deležna igralka Megan Fox, ki je za podelitev glasbenih nagrad izbrala kreacijo modne hiše Mugler. Gre za dokaj preprosto prosojno obleko s bleščicami, skozi katero se je videlo tudi njeno spodnje perilo. Zvezdnica je že v preteklosti večkrat dokazala, da v javnosti ni nič kaj sramežljiva in da rada izbere provokativna oblačila, v katerih pokaže veliko gole kože. Na rdeči preprogi se ji je pridružil tudi srčni izbranec, glasbenik Machine Gun Kelly, ki je nosil svetlikajočo rdečo moško obleko modne hiše Dolce & Gabbana (več utrinkov v priloženi fotogaleriji). Zaljubljenca pa nista bila edini zvezdniški par na rdeči preprogi. 

Zaljubljena Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se kot par prvič sprehodila po rdeči preprogi.
Zaljubljena Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se kot par prvič sprehodila po rdeči preprogi.FOTO: Profimedia

Podelitve sta se udeležila tudi Kourtney Kardashian in njen partner Travis Barker. 42-letna resničnostna zvezdnica in mama treh otrok se je pred fotografi sprehodila v kratki usnjeni obleki modnega oblikovalca Olivierja Theyskensa. 

V priloženi fotogaleriji si lahko pogledate, kako so na rdeči preprogi blestele ostale zvezdnice, kot so Paris Hilton, Rita Ora, Camila Cabello, Avril Lavigne, Billie Eilish in drugi.

Če je Jennifer Lopez še v soboto plenila poglede in se izogibala nadležnemu oboževalcu v Benetkah, pa je nedeljski večer preživela na podelitvi video glasbenih nagrad MTV v Brooklynu. Tokrat se je znašla v vlogi podeljevalke, pripadala pa ji je ta čast, da je podelila prvi kipec večera. Na oder je stopila vsa nasmejana in sijoča – kot kaže, ji ljubezen do Bena Afflecka dobro dene. 52-letnica, ki rada pokaže svoje atribute, je za to posebno priložnost izbrala dvodelno opravo – nosila je kratek top, ki je poudaril njen dekolte, in zelo drzno krilo.

Jennifer Lopez je podelila prvi kipec večera.
Jennifer Lopez je podelila prvi kipec večera.FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Podelitev MTV-jevih nagrad: Justin Bieber izvajalec leta