Tuja scena

Rebel Wilson o hčerki Royce: 'Zelo rada posluša Adele'

Los Angeles, 26. 06. 2023 17.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rebel Wilson je novembra 2022 s pomočjo nadomestne mame prvič okusila čare materinstva. O svoji hčerki Royce, ki si jo deli s partnerico Ramono Agruma, zelo rada govori, njene oziroma njihove skupne fotografije pa ponosno pokaže tudi na družbenih omrežjih. V enem od zadnjih intervjujev je tako razkrila, da njena hčerka zelo rada posluša glasbo pevke Adele, priznala pa je tudi, da je njen življenjski ritem zaradi nje zdaj popolnoma drugačen.

Rebel Wilson zelo uživa v vlogi mame, na svojo sedemmesečno hčerko Royce Lillian pa je tako ponosna, da njene fotografije pogosto deli tudi na družbenih omrežjih. A kljub vsem užitkom se je igralkin življenjski slog, zdaj ko je mama, spremenil. "Vstanem okoli 5. ure zjutraj, ko se Royce zbudi. In ja, to postane utrujajoče, a otroku moraš posvetiti pozornost," je priznala za Extra TV.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vsi starši bi se zagotovo strinjali s slavno igralko, da je skrb za tako majhnega otroka precej naporna, zato ni čudno, da zvezdnica z malčico kdaj tudi zaspi. "Včasih enostavno moram z njo zadremati," je razkrila in dodala: "To je povsem drug element mojega življenja, ki je preprosto čudovit na veliko načinov in tako utrujajoč na veliko načinov."

Med drugim je v intervjuju povedala, da njena hčerka zelo rada posluša eno od angleških glasbenih izvajalk. "Rada ima glasbo iz risank in Adele. Zelo uživa in zelo je ljubka, ko jo posluša," je razkrila in obenem odgovorila na vprašanje o tem, ali bo malčica kdaj v bližnji prihodnosti dobila tudi bratca ali sestrico. "Bomo videli," je dejala igralka, s čimer ni povsem zanikala možnosti za prihod še enega člana v družino.  

Obenem je zvezdnica spregovorila o načrtih za poroko s svojo partnerico Ramono Agruma. "Želim si, da bi lahko začela načrtovati poroko, ker bi bilo res zabavno. Trenutno pa načrtujem snemanje dveh filmov v drugi polovici tega leta, enega tudi režiram," je povedala in dodala, da mora najprej zaslužiti denar za poroko. 43-letna avstralska igralka in njena partnerica sta namreč februarja letos z objavo na Instagramu potrdili, da sta zaročeni. Hčerko sta pozdravili le dobre štiri mesece pred tem, novembra 2022, rodila pa se je s pomočjo nadomestne matere.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Betuul
26. 06. 2023 20.42
Lepo! Obe lepe pužike!!🐞
vvvilice
26. 06. 2023 18.44
+5
Hčerka? Kaj pa če se bo izjasnila, da je fant? Ali kaj tretjega?
Fatima 388
26. 06. 2023 18.40
+1
anabanana
26. 06. 2023 18.00
+2
OMG, kje vse to najdete😂😕