10°C

Rebel Wilson na družbenih omrežjih deli vse več fotografij z 29-letnim partnerjem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
14
Igralka Rebel Wilson, ki je v zadnjem času številne oboževalce presenetila s spremembo življenjskega sloga, je na družbenih omrežjih vse bolj aktivna. Kljub temu da številni zvezdniki radi skrivajo svojo zasebnost, še posebej v zvezi s partnerji, zvezdnica s tem nima težav.

Na zadnji objavljeni fotografiji na Instagramu40-letna Rebel Wilsonpozira skupaj z izbrancem 29-letnim Jacobom Buschem na hodniku hotela Beverly Hills v Los Angelesu. V opisu ob objavi se je zahvalila tudi prijateljici, ki je naredila fotografijo: "Zdaj je Marissa Montgomery moja uradna osebna fotografinja. Hvala ti, talentirano dekle."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kot kaže, je fotografija izredno všeč tudi Jacobu, ki je komentiral: "Resnično sem lahko srečen moški."Zaljubljenca sta se kot par prvič pojavila na rdeči preprogi septembra na monaškem dogodku v organizaciji princa Alberta. Po dogodku sta se pridružila tudi večerji z zvezdnicama Kate Beckinsale in Helen Mirren

PREBERI ŠE
Shujšana Rebel Wilson z izbrancem na romantičnem oddihu

Pred kratkim je zvezdnica prav tako s sledilci delila fotografije s svojo ljubeznijo na plaži mehiškega letovišča Cabo San Lucas. Jacob je sicer dedič pivovarske dinastije Anheuser-Busch, ki je pred kratkim ustanovil lastno pivovarno Son's Beers. Preden je bil v zvezi z igralko, je bil par zAdrienne Maloof, ki je številnim znana iz resničnostnega šova The Real Housewives of Beverly Hills, dokončno sta se razšla leta 2017. Jacob in Rebel sta se po poročanju tujih medijev spoznala prek skupnih prijateljev v Avstraliji. 

Rebel Wilson in Jacob Busch prvič skupaj na rdeči preprogi.
Rebel Wilson in Jacob Busch prvič skupaj na rdeči preprogi.FOTO: Profimedia

"Uradno sta par,"je septembra potrdil vir za portal People. "Je pravi kavalir, ima klasične vrednote in z njo lepo ravna. Druži ju aktivno življenje in skrb za zdravje, pri tem načinu življenja pa drug drugega motivirata."

Pasica koronavirus oktober