Tuja scena

Reese Witherspoon o snemanju Prijateljev: Eden mojih najstrašnejših trenutkov

Los Angeles, 16. 04. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Reese Witherspoon je leta 2000 v televizijski seriji Prijatelji igrala sestro Jennifer Aniston. Te izkušnje se spominja z grenkim priokusom, saj naj bi bila zanjo zelo stresna. Kljub naporom je bila igralka nad filmsko ekipo navdušena, prav tako je za revijo People delila poseben trenutek med njeno hčerko in priljubljenima igralkama.

Reese Witherspoon ima s snemanja serije Prijatelji posebne spomine, a priznava, da je bilo ikonično snemanje živčna izkušnja."Biti v Prijateljih je še danes eden mojih najstrašnejših trenutkov, ker smo igrali pred občinstvom v živo, nikoli pa nisem zares igrala v gledališču, zato s tem nisem imela izkušnje. Nikoli nisem igrala pred občinstvom v živo," pravi igralka, ki je leta 2000 igrala mlajšo sestro Jennifer Aniston.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon FOTO: Profimedia

Kljub temu se zvezdnica spominja sladkega trenutka, ko sta Jennifer in Courteney Cox spoznali njeno sedaj 24-letno hčerko Avo, ki je bila takrat še dojenček. "Jen je bila zelo prisrčna. Takrat sem ravno rodila in spomnim se, da sta s Courteney tekli v mojo garderobo in rekli: Ali lahko vidiva otroka? Imaš otroka? Mislila sem si: Saj razumem, imam otroka, ja?" je igralka povedala za revijo People in dodala, da sta si jo obe želeli pestovati.

Witherspoonova pravi, da ima še vedno poseben spomin na Avo iz tistega časa. "Morala sem jo dati na kavč v Central Perku in še vedno imam majhno sliko nje iz te lokacije," pravi o slavni kavarni v šovu. Witherspoonova trdi, da se bo vedno spominjala tesne vezi med igralci, ki ji je bila priča med igralsko zasedbo Prijateljev. "Drug z drugim so imeli naraven odnos in ritem. Samo teh šest ljudi je delalo v ritmu skupaj," pravi. "Lahko bi rekli, da so se imeli resnično radi. Res mi je lepo, da sem jih videla," je zaključila.

Reese Witherspoon na sprehodu z otroki in ljubljenčkoma
Reese Witherspoon na sprehodu z otroki in ljubljenčkoma FOTO: Profimedia

48-letnica, rojena v Nashvillu, je v svoji igralski karieri zelo uspešna. Med drugim je prejela oskarja za upodobitev June Carter v filmu Walk the Line iz leta 2005, uspešna pa je tudi kot ustanoviteljica in vodja dveh podjetij, leta 2015 je namreč lansirala svojo linijo Draper James in leto kasneje medijsko podjetje Hello Sunshine. Poleg prvorojenke pa je zvezdnica še ponosna mama dveh sinov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Janez Novak 13
16. 04. 2024 08.51
+6
Najlepša igralka vseh časov. Po mojem okusu.
Rožice so zacvetele
16. 04. 2024 08.57
+5
Jernej Sekirnik
16. 04. 2024 09.10
-3
že ni normalna, če imajo vsi nagobčnike gor. Kaj dela naš JJ, ha?