Tuja scena

Reese Witherspoon praznuje hčerin 22. rojstni dan

Los Angeles, 10. 09. 2021 20.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Reese Witherspoon je ob hčerinem 22. rojstnem dnevu na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo hčerke Ave iz otroških dni. Zvezdnica sicer ne spada med tiste, ki bi svoje otroke skrivali pred javnostjo, saj njihove fotografije velikokrat deli s svojimi oboževalci.

"Ta oseba praznuje 22. rojstni dan," je ob črno-beli hčerini fotografiji zapisala Reese Witherspoon. Ava je na fotografiji še punčka s klobučkom za zabave, ki je rojstnodnevno torto. Na drugi fotografiji pa je Ava že odrasla in po videzu zelo podobna svoji mami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vse najboljše moji sladki deklici, oprostiti, moji odrasli hčerki! Besede ne morejo opisati, kako ponosna sem nate. Odrasla si v izjemno osebo, ki jo skrbi za svet okrog sebe. Srečo imam, da me osrečuješ. Rada te imam, Ava!" je ob fotografiji hčerke zapisala Reese.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hčerko Avo, ki je trenutno študentka na Univerzi Berkeley, in 17-letnega sina Deacona ima z nekdanjim možem Ryanom Phillippejem. Reese pa je še mati devetletnemu sinu Tennesseeju Jamesu, ki ga ima z možem Jimom Tothom.

Zvezdnica na družbenih omrežjih velikokrat deli deli fotografije s svojimi otroki. Prejšnji mesec je delila eno, na kateri sta njena starejša otroka. "Srečo imam, da sem njuna mama," je pripisala ob fotografiji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na družbenih omrežjih je aktivna tudi Ava, ki je junija delila redko fotografijo s svojim fantom. Oboževalci so hitro ugotovili, da je Owen Mahoney zelo podoben njenemu očetu, s čimer pa se Ava nikakor ni strinjala. Ko je nekdo med njenimi sledilci to zanikal, se mu je zahvalila z besedami: "Velika hvala."    

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Igi74
11. 09. 2021 09.44
+2
Pa kdo so te ludje no???????????
User468584
10. 09. 2021 21.13
+1
Luštne otroke ima
batom@pinkponk.com
10. 09. 2021 20.51
+2
Js sm mislu da praznuje tist k ma rd. Mati uzurpirala njen lajf.