12°C

Reese Witherspoon praznuje hčerin 22. rojstni dan

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
2
Igralka Reese Witherspoon je ob hčerinem 22. rojstnem dnevu na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo hčerke Ave iz otroških dni. Zvezdnica sicer ne spada med tiste, ki bi svoje otroke skrivali pred javnostjo, saj njihove fotografije velikokrat deli s svojimi oboževalci.

"Ta oseba praznuje 22. rojstni dan," je ob črno-beli hčerini fotografiji zapisala Reese Witherspoon. Ava je na fotografiji še punčka s klobučkom za zabave, ki je rojstnodnevno torto. Na drugi fotografiji pa je Ava že odrasla in po videzu zelo podobna svoji mami.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Vse najboljše moji sladki deklici, oprostiti, moji odrasli hčerki! Besede ne morejo opisati, kako ponosna sem nate. Odrasla si v izjemno osebo, ki jo skrbi za svet okrog sebe. Srečo imam, da me osrečuješ. Rada te imam, Ava!" je ob fotografiji hčerke zapisala Reese.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Hčerko Avo, ki je trenutno študentka na Univerzi Berkeley, in 17-letnega sina Deacona ima z nekdanjim možem Ryanom Phillippejem. Reese pa je še mati devetletnemu sinu Tennesseeju Jamesu, ki ga ima z možem Jimom Tothom.

Zvezdnica na družbenih omrežjih velikokrat deli deli fotografije s svojimi otroki. Prejšnji mesec je delila eno, na kateri sta njena starejša otroka. "Srečo imam, da sem njuna mama," je pripisala ob fotografiji.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na družbenih omrežjih je aktivna tudi Ava, ki je junija delila redko fotografijo s svojim fantom. Oboževalci so hitro ugotovili, da je Owen Mahoney zelo podoben njenemu očetu, s čimer pa se Ava nikakor ni strinjala. Ko je nekdo med njenimi sledilci to zanikal, se mu je zahvalila z besedami: "Velika hvala."