Tuja scena

Reese Witherspoon spregovorila o aretaciji leta 2013

Los Angeles, 18. 04. 2020 15.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdnica Reese Witherspoon se je v nedavnem podcastu spominjala nekaj ne tako glamuroznih časov svojega življenja. Spregovorila je namreč o aretaciji leta 2013 in o težavah z duševnim zdravjem.

 

Reese Witherspoon je bila leta 2013  aretirana zaradi neprimernega obnašanja.
Reese Witherspoon je bila leta 2013 aretirana zaradi neprimernega obnašanja. FOTO: AP

Hollywoodska igralka Reese Witherspoon je v podcastu igralke Jameele Jamil, imenovanem I Weigh, spregovorila o neprijetnem dogodku, ki se je zgodil pred sedmimi leti. Zvezdnico so namreč aretirali, ker ni želela ostati v avtu, medtem ko je njen mož Jim Toth opravljal test alkoholiziranosti. Kasneje se je za svoje dejanje opravičila in povedala, da se je iz tega veliko naučila. "Ko ti policist reče, da ostani v avtu, ostaneš v avtu," je povedala in v šali dodala: "Mislim, da ker sem v filmih tolikokrat igrala odvetnico, sem mislila, da to tudi v resnici sem."

34-letna Jameela se je tako njenega opravičila spomnila v podcastu in dejala: "Opravičila si se na način, ki se mi je zdel zelo osvežilen." 44-letna Witherspoonova pa ji je odgovorila: "Ampak naredila sem nekaj res neumnega. Bilo je res neprijetno in neumno, ampak veš kaj, tudi jaz diham zrak, tudi jaz krvavim, tako kot vsi. Sprejemam neumne odločitve, sprejemam dobre odločitve. Sem le človek."

V podcastu je Reese govorila tudi o svojih težavah z duševnim zdravjem in o poporodni depresiji, razkrila pa je tudi, da že od 16. leta obiskuje terapije. "Definitivno sem se spopadala s tesnobo. Moja tesnoba se kaže kot depresija, zato sem postala zelo depresivna. Moji možgani so kot hrček na kolesu, ki se nikoli ne ustavi. S tem se spopadam že vse življenje," je Reese iskreno zaključila.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FIGEC
14. 05. 2020 18.44
+2
Lepa je, usodno lepa...