Tuja scena

Revija GQ Kim Kardashian podelila naziv 'moški' leta

Los Angeles, 16. 11. 2023 12.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Moška revija GQ je resničnostni zvezdnici in podjetnici Kim Kardashian podelila enega od nazivov 'moški leta', uvrstili pa so jo v sekcijo tajkunka leta. Skupaj z nazivom ji je pripadla naslovnica revije, katere fotografijo je že delila na družbenem omrežju Instagram. Na njej 43-letnica pozira v moški obleki in z vrečko priljubljenega slanega prigrizka.

Kim Kardashian je marsikaj – zvezda resničnostne televizije, manekenka, poslovna ženska, družabnica, odvetniška pripravnica in na presenečenje in jezo nekaterih ... ena od "moških leta" revije GQ za leto 2023.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kardashianova, ki je ustanovila podjetje z oblačili Skims ter izdala svoje kozmetične linije, več parfumov, energijsko pijačo, mobilno igro in sklad zasebnega kapitala, je bila v letošnjem pregledu revije GQ razglašena za 'tajkuna leta', naziv pa si je prislužila z novo linijo moškega spodnjega perila, ki ga bodo nosili tudi košarkarji lige NBA.

Njen naziv pa ni bil najbolje sprejet med nekaterimi oboževalci, saj je sprožil zmedo in jezo na družbenih omrežjih. Eden od uporabnikov družbenega omrežja X, nekdaj znanega kot Twitter, je ob fotografiji naslovnice revije s Kim zapisal: "Kim Kardashian je vaš moški leta? Bodite resni za sekundo." Spet drugi pa se je odzval: "Ko ne razumete naloge. Fant, oh, fant." Tretji pa je dodal: "Saj ne da mi je mar za GQ, a kako dolgo bo zahodna civilizacija še tonila na krilih moških?"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na seznamu moških leta revije GQ so se znašli še igralec Jacob Elordi in modni oblikovalec Tom Ford, glasbenik Andre 3000, igralec ameriškega nogometa Damar Hamlin, modni oblikovalec in podjetnik Jonathan Anderson, komik Tim Robinson, modni oblikovalec Tremaine Emory, filmski režiser John Wilson, raper Offset in filmska režiserka Celine Song, ki je druga ženska letos, ki si je prislužila naziv 'moški leta'. 

Ob nazivu in naslovnici je Kim za revijo podala še intervju, v katerem je spregovorila o tem, da jo je ločitev njenih staršev, ko je še bila otrok, presenetila, a ji je njuna odprtost glede tematike pomagala, ko se je sama ločevala od nekdanjega moža Kanyeja Westa. Kot je še dejala 43-letnica, ni imela pojma o svojih starših – Robertu in Kris – dokler ni bil sklican družinski sestanek.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ko je izvedela novico, je bila stara devet let, tistega časa pa se spominja: "Ničesar od tega nisem predvidela. Bila sem v kopeli in sklicali so družinski sestanek. Spomnim se, da sem pomislila: 'Prosim, Gospod, ne dovoli, da se ločijo'. Nikoli nisem slutila, da se bo to zgodilo, a vedela sem, da nam bodo to povedali. Čutila sem."

Kimin zakon s 46-letnim raperjem, zdaj znanim kot Ye in s katerim ima štiri otroke, se je začel bližati koncu leta 2021. In rekla je, da je bilo v tem obdobju pomembno zagotoviti, da se "otroci počutijo ljubljene".  

"Razmišljala sem o tem, kako so moji starši ravnali z nami," je rekla in dodala: "Samo spomnim se, da so bili odprti. Navsezadnje je pomembno, da se otroci počutijo ljubljene in slišane. Želite biti pazljivi, ker so samo otroci in je težko iti skozi to, ne glede na starost. Poskrbeti morate, da greste na raven, ki jo lahko razumejo. V redu je pokazati ranljivo stran. Nikoli ne greš na negativno stran."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njen oče – ugledni odvetnik – je umrl pred 20 leti za rakom, vendar se je Kim spomnila pogovora, ki ga je imela z njim v zadnjih dneh. "Skoraj, kot da vidim naprej. Vem, da boš v redu, ampak samo poskrbi za svoje brate in sestre namesto mene," ji je rekel oče.

"To, kar je rekel, sem razumela kot to, da bo v življenju vse v redu," je dejala Kim in dodala: "A prav zaradi sem se odločala drugače." Spregovorila je tudi o tem, kako si še naprej prizadeva, da bi leta 2024 ali 2025 naredila pravosodni izpit in postala odvetnica – in kako sledi svoji krščanski veri. "Verjetno sem bolj verna kot večina ljudi misli," je rekla. "Na vse gledam kot na lekcije. Tudi če v tistem trenutku nima smisla, te vodi na pravo pot," je še dodala.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dolgi
18. 11. 2023 12.03
+2
Prima. Naslednje leto pa lahko kandidira še za psa leta in za avto leta. Nujno.
JOSEPH HAYDN
16. 11. 2023 15.39
+6
Če je mis Nizozemske lahko moški, potem je tudi ženska lahko moški leta. Nora realnost
Ramzess
16. 11. 2023 16.14
+2
Niso dosti mimo, menda je v resnici trans, kot tudi 'njene' sestre.
Pajo_36
16. 11. 2023 14.19
+5
Seveda energijsko pijačo kaj pa . Čim bolj zastrupljat folk ane američani? 14 dni pijte energijske, hodte v mcDOnalds pa Burgr King, pa še Coca Colo zlivajte vase pol pa na analizo krvi, pa boste vidl kaj nam delajo. Obdavčit, vsak izdelek ameriških podjetij en evro za zdravljenja + 22% davka, ne pa da gospodje majo 9,5%.