Tuja scena

Rihanna in A$AP Rocky delila prve fotografije drugorojenca

Los Angeles, 20. 09. 2023 13.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdniški par Rihanna in A$AP Rocky sta se avgusta razveselila sina Riota Rosa. Drugorojenca sta sedaj predstavila svetu s prisrčnimi družinskimi fotografijami.

V galeriji družinskih fotografij sta Rihanna in A$AP Rocky javnosti predstavila svojega sina Riota Rosa. Med fotografiranjem je ležal na postelji, medtem ko sta ga starša ponosno občudovala. V drugi seriji fotografij je prvič pozirala celotna štiričlanska družina, pri čemer je raper na ramenih nosil enoletnega sina RZA, pevka pa je pestovala novorojenca.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnika sta svojega drugorojenca, ki sta ga povila 1. avgusta letos, poimenovala Riot, enako kot naslov pesmi, ki jo je Rocky izdal v sodelovanju s Pharrellom Williamsom. Starejšega sina pa sta poimenovala v čast producenta in raperja RZA-ja, frontmana newyorške skupine Wu-Tang Clan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Rihanna, ki je drugo nosečnost naznanila med nastopom na Super bowlu, je januarja spregovorila o starševstvu v intervjuju za Vogue. Dejala je, da sta z Rockyjem glede vzgoje na isti strani. "K sreči sva to bila že prej. Ko dobiš otroka, se vse spremeni, a vseeno bi trdila, da se pri nama ni spremenilo nič, razen to, da naju je izkušnja zbližala." 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.