Tuja scena

Rihanna pravi, da je s pomočjo mode po rojstvu otrok ponovo odkrila sebe

London, 20. 04. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 31 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Rihanna je mamica dveh otrok, kot je razkrila pred kratkim, pa si želi še kakšnega. Pevka, ki sicer velja tudi za modno ikono, pa je v nedavnem intervjuju dejala, da ji je prav moda pomagala, da je po dveh porodih ponovno našla sebe. Zvezdnica je priznala, da je po rojstvu drugega sina najraje smuknila v spalno srajco ali trenirko, zdaj pa znova uživa v nošenju modnih oblačil.

Rihanna je v nedavnem intervjuju za BBC spregovorila o tem, kako so ji modna oblačila pomagala pri ponovnem odkrivanju sebe, saj je po dveh porodih najraje nosila trenirke in spalne srajce. Zvezdnica, ki je pred letom rodila drugega sina, je priznala, da je modna postala postranska stvar v njenem življenju, na predstavitvi svoje nove kolekcije, ki jo je pripravila v sodelovanju s Pumo, pa je modna ikona dejala, da se urejena ženska drugače počuti.

Rihanna je skozi leta postala prava modna ikona.
Rihanna je skozi leta postala prava modna ikona. FOTO: AP

"Ko sem bila prvič noseča, sem lahko vse do konca nosila pete, pri drugi nosečnosti pa sem že imela enega otroka, trebuh in bila je zima, zato se nisem odločala za pete in sem postala bolj kreativna s kombiniranjem udobnih videzov," je dejala in priznala:"Nato pa mi je postalo že preveč udobno. Dobila sem drugega otroka in večino časa preživela v haljah, spalni srajci in trenirkah. Zdaj sem se vrnila in se zabavam s svojimi oblačili."

Zvezdnica se je predstavitvenega dogodka v Londonu udeležila le nekaj dni po tem, ko so jo s partnerjem opazili na festivalu Coachella v Kaliforniji. Kot je dejala, je bila vrnitev pod soje žarometov in razmišljanje o modi nekaj, s čimer je ponovno našla sebe in se ponovno podala v odkrivanje svoje omare z oblačili, pri čemer lahko izraža kreativnost.

Rihanna se je odločila, da ne bo kupovala nosečniških oblačil in bo nosila tisto, kar ji bo še prav.
Rihanna se je odločila, da ne bo kupovala nosečniških oblačil in bo nosila tisto, kar ji bo še prav. FOTO: AP

"Ko imaš otroke, se ti zdi, da je moda najbolj neumna in nepomembna stvar, a za vsako žensko tudi naredi nekaj, kar je še posebej pomembno za mamice," je prepričana pevka, ki so jo med nosečnostjo hvalili, ker je na novo napisala modna pravila in ni hotela nositi običajnih nosečniških oblačil.

"Tega sem se lotila tako kot vsega drugega v modi," je povedala za BBC News. "Samo želim delati stvari po svoje. Želim si le, da se vedno uredim in vsemu dodam svoj pridih. Preprosto sem zavrnila nakup nosečniških oblačil, čisto zares. Mislila sem si, kar mi je prav, bo delovalo. S tem sem izzvala samo sebe, da sem postala pametna z izbiro," pa je svojo odločitev, da ne kupi nosečniških oblačil, pojasnila 36-letnica.

Rihanna se je v zadnjih letih umaknila od glasbe, zadnji album pa je izdala leta 2016. Da se je povzpela na lestvico milijarderjev, sta pripomogli tudi njena kozmetična znamka in znamka modnega spodnjega perila.

Drugo nosečnost je naznanila leta 2023 na Super Bowlu, ko je po več kot petih letih ponovno stopila na oder. Z raperjem ASAP Rockyjem ima še sina, ki sta ga poimenovala RZA, rodil pa se je leta 2022.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Delavec_Slo
20. 04. 2024 12.10
+6
Vau, kaka ugotovitev!
slimy12
20. 04. 2024 11.41
+8
a kr bela je ratala lool
NeXadileC
20. 04. 2024 10.14
+6
Kje se je pa našla?