Tuja scena

Rihanna se vrača: nastopila bo na Super Bowlu 2023

Glendale, 26. 09. 2022 07.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška zvezdnica se vrača v velikem slogu. Doletela jo je čast, da bo nastopila med polčasom Super Bowla 2023, kar je razkrila na družbenem omrežju z objavo fotografije, na kateri v roki drži žogo za ameriški nogomet. Rihanna, ki se je letos razveselila prvega otroka, je sicer na glasbenem premoru, ki traja že od leta 2016, ko je nazadnje izdala studijski album, svoj zadnji večji nastop pa je imela leta 2018 na grammyjih.

Glavna nastopajoča na SuperBowlu 2023 bo Rihanna, kar je zvezdnica razkrila na Instagramu z objavo fotografije, na kateri v roki drži ameriško žogo za nogomet lige NFL. "Zgodilo se bo. Rihanna bo zavzela oder v prvem polčasu Apple Music Super Bowla, ki se bo zgodil 12. 2. 2023," je kasneje Apple Music tvitnil iz svojega uradnega profila.

Rihanno je doletela velika čast.
Rihanno je doletela velika čast. FOTO: Profimedia

Glasbeni nastop med polčasom lige NFL že več let pomaga organizirati podjetje Roc Nation, ki ga je ustanovil raper Jay-Z. V izjavi za javnost je dejal: "Rihanna je talent za vse generacije, ženska skromnega začetka, ki je presegla pričakovanja na vsakem ovinku. Je oseba, ki se je rodila na majhnem otoku Barbados in postala ena od najbolj pomembnih glasbenikov, samoustvarjena podjetnica in umetnica."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

34-letno zvezdnico so k sodelovanju na Super Bowlu v preteklosti že povabili, a je to zavrnila zaradi kontroverznega ravnanja NFL-a do nogometaša Colina Kaepernicka, ki je v znak protesta proti policijski krutosti in družbeni nepravičnosti med petjem državne himne pokleknil. "Nisem si drznila nastopiti. Zakaj? Kdo ima kaj od tega? Moji ljudje ne. Nisem se mogla prodati," je svojo odločitev pojasnila za Vogue oktobra 2019. "Z določenimi stvarmi organizacije se ne strinjam, zato nisem mogla iti in jim služiti na kakršen koli način." Namesto nje je takrat nastopila skupina Maroon 5, na odru pa sta se jim je pridružila še Big Boi in Travis Scott.

Pevkin nastop na Super Bowlu je neke vrste vrnitev v glasbeni svet, saj je Rihanna zadnji studijski album Anti izdala leta 2016, dve leti kasneje pa imela zadnji večji nastop na podelitvi grammyjev. Oboževalci so se ob novici, da bo ponovno stopila na velik oder, razveselili, da to morda pomeni, da bo v kratkem ponovno izdala novo glasbo.

Glasbeni oder med polčasom praznika ameriškega nogometa so letos zavzeli prvoligaši hip-hop scene. Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg in Dr. Dre so združili moči in na odru šova, ki je potekal na športnem prizorišču SoFi Stadium v kalifornijskem Ingelwoodu, zabavali občinstvo, za presenečenje pa se jim je pridružil še 50 Cent. Hip hop velikani so zapeli uspešnice, kot so The Next Episode, California Love, In Da Club, Alright in Lose Yourself .

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Komentator aligator
26. 09. 2022 11.55
+1
Pa bo za plenica
Wolfman
26. 09. 2022 11.40
+1
Glede na njeno glasbeno ustvarjalnost bi trdil, da je nekoga ali mnoge podkupila za nastop na SB.
jmis
26. 09. 2022 10.03
+2
Upam da bo kaj za videt
ecoliqua
26. 09. 2022 10.01
+4
Zj bo pa na dieti en let
Ivar The Boneless
26. 09. 2022 09.19
+0
Vseeno če se ne.
Saibaba
26. 09. 2022 09.17
+1
me je presenetil podatek, da je ta pevka pravzaprav milijarderka v finančnem smislu-petje in kozmetika. kdo bi si mislil.