Tuja scena

Robbie Williams o časih v skupini Take That: Soočali smo se z demoni

London, 04. 11. 2022 16.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britanski pevec Robbie Williams, nekdanji član priljubljene fantovske skupine Take That, je razkril, kako je slava, ki so je bili deležni tako mladi, vplivala na njihovo duševno zdravje. Fantje so se za zaprtimi vrati soočali s posledicami svetovnega uspeha, trpeli zaradi depresije, motenj hranjenja, odvisnosti in se srečevali s samomorilnimi mislimi.

Robbie Williams je v intervjuju z Zanom Lowom razkril, da so se fantje skupine Take That soočali z duševnimi težavami. Pevec, tudi sam nekdanji član ene najuspešnejših britanskih fantovskih skupin, je povedal, da je bila za njihovo soočanje z depresijo, motnjami hranjenja, odvisnostjo in samomorilskimi mislimi kriva slava. 

Take That leta 1993
Take That leta 1993 FOTO: Profimedia

"Gary Barlow je trpel za bulimijo, bal se je zapustiti hišo in bil je obseden s pisanjem pesmi. Bil je tudi depresiven, zaradi slave pa si je celo spremenil ime na kreditni kartici, da ga ljudje ne bi prepoznali,"  je v oddaji Apple Music 1 povedal pevec. "Howard Donald je želel narediti samomor, ko je zapustil Take That. Mark Owen je bil na rehabilitaciji, Jason Orange pa slave preprosto ni prenesel," je za vsakega od nekdanjih sočlanov 'boybanda' razkril Robbie. "In potem sem tu še jaz. Duševno zdravje, rehabilitacije, zasvojenost. Vse to v resnici doživljate v fantovski skupini na vrhuncu slave," je še dodal. 

One Direction
One Direction FOTO: AP

48-letni Britanec je obenem izrazil skrb za stanovske kolege iz skupine One Direction, ki se je sicer leta 2015 razšla. "Prepričan sem, da bo čez 5 ali 10 let vsak od njih razkril, s kakšnimi demoni so se soočali v času največjega uspeha," je zaskrbljeno dejal Williams. Pevec si zaradi svoje izkušnje o tem želi posneti film. "O tem želim posneti dokumentarec. Svetu želim pokazati, kaj lahko slava v resnici stori," je odločen.

Oboževalce fantovskih skupin je sicer primerjal z nogometnimi navijači, ki slovijo po svoji zvestobi. "Ko enkrat kot boyband uspeš in pridobiš neko skupino oboževalcev, je to podobno navijačem nogometnega kluba. Nikoli ne nehaš navijati za svoje ekipo," je povedal pevec, ki se je pred kratkim znašel pod plazom kritik zaradi nastopa na svetovnem nogometnem prvenstvu v Katarju. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
04. 11. 2022 19.28
-1
Bogi revcki. / a pol so povsem enaki ostalim ljudem ki majo cist glih take tezave ; eni sam.ne pa vsi