23°C

Ronaldo in njegova izbranka delila romantične fotografije z jahte

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
10
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se trenutno mudi na zasluženem družinskem oddihu na grškem otoku Santorini. S srčno izbranko Georgino Rodriguez sta na družbenih omrežjih delila nekaj romantičnih fotografij, na katerih se poljubljata ob sončnem zahodu.

Cristiano Ronaldo z družino uživa na luksuzni jahti.
Cristiano Ronaldo z družino uživa na luksuzni jahti.FOTO: Profimedia

Cristiano Ronaldo, dobitnik petih zlatih žog oziroma Ballon d'Or, si je privoščil zaslužene počitnice. Z družino ga je pot zanesla na priljubljeni grški otok. Ker je slavni nogometaš želel imeti svoj mir ter zasebnost, je za dopustovanje izbral varno prevozno sredstvo in 'nastanitev' – luksuzno jahto, s katero pljuje po Sredozemskem morju.

In kaj je lepšega za poletni dopust kor romantični grški otoček? Vulkanski otok turistom ponuja dih jemajoče razglede in osupljive sončne zahode, ki sta jim bila priča tudi slavna zaljubljenca.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

27-letna Georgina je v svojo objavo združila kar nekaj njunih romantičnih fotografij, med drugim tudi tiste, na katerih se poljubljata. Objavo je pospremila z besedami: "Ljubim te na morju." Ob tem je objavila videoposnetek, ki razkriva, da ji je v objektiv uspelo ujeti brez dvoma enega najlepših sončnih zahodov oziroma trenutek, ko je sonce 'padlo' v morje.

Za razliko od nje je Ronaldo delil njuno fotografijo, s katero je jasno izrazil čustva do svoje srčne izbranke: "Moja ljubezen." 36-letni Portugalec želi dodobra izkoristiti proste dni, preden se bo vrnil v Torino, kjer ga na nogometni zelenici čakajo novi nogometni podvigi. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Slavni športnik, ki s 313 milijoni sledilcev velja za najbolje plačano osebo na Instagramu, je dokazal, da se odlično znajde tudi v poslovnih vodah. Prejšnji mesec je na glavni ulici v samem središču Madrida odprl vrata svojega novega hotela Pestana CR7 potem ko je bilo uradno odprtje zaradi pandemije prestavljeno za eno leto. Pred dnevi pa je na svoj seznam hotelov dodal še enega, in sicer je 7. julija prve goste sprejel njegov najnovejši hotel na Times Squaru v New Yorku.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Koronavirus pasica nova