19°C

Ronaldo postal najbolje plačana oseba na Instagramu

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
E.M. /
KOMENTARJI
35
Nogometaš Cristiano Ronaldo se je s 308 milijoni sledilcev zavihtel na vrh najbolje plačanih uporabnikov družbene platforme Instagram in s tem s prvega mesta izrinil igralca Dwayna Johnsona - The Rocka, ki ima trenutno 250 milijonov sledilcev. Ronaldo tako po izračunih podjetja Hopper HQ z eno samo plačljivo objavo zasluži tudi do 1,35 milijona evrov.

Družbeno omrežje Instagram je dobilo novega kralja zaslužkov. To je postal Juventusov nogometaš Cristiano Ronaldo, ki ima na platformi trenutno 308 milijonov sledilcev. S tem dosežkom je za več kot 50 milijonov sledilcev prehitel igralca Dwayna Johnsona - The Rocka, pop zvezdnico Ariano Grande in nogometnega rivala Lionela Messija, ki se lahko pohvali z 224 milijoni sledilcev.

Cristiano Ronaldo je postal kralj Instagrama.
Cristiano Ronaldo je postal kralj Instagrama.FOTO: Profimedia

Po izračunih podjetja Hopper HQ lahko sedaj Ronaldo z eno samo plačljivo objavo na Instagramu prejme tudi do 1,35 milijona evrov, medtem ko The Rock na drugem mestu zasluži 1,28 milijona evrov. Z vrtoglavimi zaslužki se ponašata tudi Grande in Messi, ki na objavo prejmeta dober milijon evrov.

PREBERI ŠE
Georgina Rodriguez blestela na odprtju Ronaldovega hotela v Madridu

Športni zvezdnik se lahko poleg nogometa, manekenstva in kraljevanja na Instagramu pohvali tudi s svojim hotelom, ki je svoja vrata odprl pred slabim mesecem. Hotel Pestana CR7 je svoja vrata odprl v Madridu, potem ko je bilo uradno odprtje zaradi pandemije prestavljeno za eno leto. Hotelska veriga Pestana CR7 Lifestyle Hotels je sicer v lasti Dionisia Pestane in nogometaša. Hotel ponuja 168 sob in stoji na glavni madridski ulici Gran Vía. Za eno nočitev bodo gostje morali odšteti od 129 evrov (odvisno od sobe, ki jo izberejo), zaradi same lokacije pa naj bi hotel privabljal tako domačine kot tudi turiste.

Koronavirus pasica nova