18°C

Ronaldova izbranka pretiravala z obdelavo fotografije: poglejte njeno stopalo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
96
26-letna Georgina Rodriguez, izbranka portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda, je objavila fotografijo, s katero se je pohvalila z modnega snemanja. Bolj kot njena postava in kopalke pa je pozornost pritegnilo njeno stopalo, ki je bilo nenavadno precej veliko. Oboževalci so ji svetovali, naj naslednjič ne pretirava z obdelovanjem fotografije.

Georgina Rodriguez je objavila fotografjo, na kateri je pozornost pritegnilo njeno (ogromno) stopalo.
Georgina Rodriguez je objavila fotografjo, na kateri je pozornost pritegnilo njeno (ogromno) stopalo.FOTO: Profimedia

Georgina Rodriguezse je na Instagramu pohvalila, da ima delovni dan, saj se je pripravljala na modno snemanje. Na fotografiji je pozirala na stolu, na sebi pa je imela dvodelne kopalke, medtem ko jo je vizažist ličil. Največ pozornosti tokrat niso pritegnile njene obline in zagorela polt, ampak njena leva noga. Videti je, da se je manekenka preveč poigrala z obdelovanjem fotografije, saj je preveč povečala stopalo in ga naredila ogromnega. 

"Poglej to nogo. Preveč photoshopa," je zapisal en sledilec, drug pa se je z njim strinjal in dodal, "naslednjič manj obdelave." Nekdo pa se je iz njenega kiksa ponorčeval, da ima velikost noge 48.

Kljub spodrsljaju je Georgina dobila tudi veliko pohval na račun svojega videza. Fotografija je v manj kot enem dnevu dobila več kot dva milijona všečkov.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo in njegova izbranka Georgina sta vse poletje svoje sledilce dražila z osupljivimi fotografijami z jahte, med drugim kako uživata v sončnih zahodih, Georgina pa je tudi pokazala, da zna poprijeti za gospodinjska opravila na luksuznem plovilu. Par je skupaj štiri leta, zaljubljencema pa se je v zvezi rodila hčerka Alano. Cristiano ima od prej še 10-letna sinaCristiana mlajšega in tri leta stara dvojčka Evo in Matea. S svojimi dejanji in objavami sta že večkrat sprožila ugibanja, da sta zaročena, Georgina pa je celo v preteklosti na družbenih omrežjih Ronalda poimenovala 'mož', čeprav zakonske zveze nikoli nista uradno potrdila.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke