Tuja scena

Rosie O’Donnell namignila, da je znova srečna v ljubezni

Los Angeles, 24. 05. 2022 11.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka in televizijska voditeljica je tri leta po razhodu z zaročenko na Instagramu namignila, da je sveže zaljubljena. Skrivnostna objava, pri kateri so pozornost vzbudili prepleteni prsti, je bila deležna številnih komentarjev oboževalcev, ki zvezdnici privoščijo srečo na ljubezenskem področju,

Rosie O’Donnell je na Instagramu v skrivnostni objavi namignila, da je po treh letih znova našla srečo v ljubezni. Igralka in nekdanja voditeljica pogovorne oddaje je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je mogoče videti dlani s prepletenimi prsti, ki počivata na močno potetovirani nogi za zdaj neznane gospodične.  

Rosie O'Donnell
Rosie O'Donnell FOTO: Profimedia

O'Donnellova je sledilcem z zgovorno objavo razkrila, da je v resni zvezi, pod fotografijo pa so se zvrstili številni komentarji. Te je spodbudila z vprašanjem ''Kako pa poteka vaš vikend?''.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekateri oboževalci so zvezdnici ob razkritju nove romance tudi čestitali: ''Tako zelo vesel sem zate,'' je zapisal eden od njih, spet drugi pa na njen dopis odgovoril: ''Še zdaleč mi ne gre tako dobro kot tebi!''

To je prva tovrstna objava, namig na pričetek novega poglavja, ki prihaja skoraj tri leta po razhodu z nekdanjo izbranko. 60-letnica je bila pred tem zaročena z Elizabeth Rooney, policistko, zaposleno v Bostonu. Zvezo sta po dveh skupnih letih končali ob koncu leta 2019.  

Rosie O'Donnell in nekdanja zaročenka Elizabeth Rooney
Rosie O'Donnell in nekdanja zaročenka Elizabeth Rooney FOTO:

Rosie je bila poročena tudi s Kelli Carpenter, s katero imata štiri otroke, sedaj 26-letnega Parkerja, 24-letno Chelsea, 22-letnega Blaka in 19-letno Vivienne. Drugič je v zakon skočila z Michelle Rounds, s katero sta bili v zvezi med letoma 2012 in 2015, skupaj pa sta posvojili sedaj 9-letno Dakoto. Roundsova je leta 2017 storila samomor.  

O'Donnellova je tudi babica trem vnukom. V začetku tega leta je javnosti sporočila, da se je Chelsea razveselila otroka in ji tako že tretjič podarila naziv, na katerega je zelo ponosna: ''Imenujte me kar 'Babi 3' trije vnuki. Sem babica. Obožujem to!''

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

milan-hisan
24. 05. 2022 12.01
Centurio_
24. 05. 2022 11.50
-1