Tuja scena

Ryan Gosling o odraščajočih hčerkah: Čas mineva neverjetno hitro

Los Angeles, 09. 02. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Ryan Gosling, ki se bo čez mesec dni potegoval za oskarja za svoj nastop v filmu Barbie, je že dolga leta v zvezi z igralko Evo Mendes, s katero pa le redko v javnosti govorita o njunem zasebnem življenju ali o njunih dveh hčerah. A 43-letnik ve, kaj v življenju postavlja na prvo mesto in to je čas, ki ga preživi z družino.

Ryan Gosling je v nedavnem intervjuju za Variety spregovoril o štiri leta trajajočem premoru od igranja, v katerih se je osredotočil samo na vlogo očeta. Zvezdnik muzikala Dežela La La ima dve hčerki, 9-letno Esmeraldo Amando in 7-letno Amando Lee, z njuno mamo, igralko Evo Mendes, pa v javnosti le redko govori o njihovem zasebnem življenju.

Ryan Gosling je družinski človek.
Ryan Gosling je družinski človek. FOTO: AP

"Želel sem si le biti s svojo družino. Nisem želel zamuditi ničesar," je o premoru od igralstva dejal igralec in dodal: "Moje prioritete so se spremenile in vse, kar sem si želel, je preživljati čas z mojima otrokoma. Vse gre tako hitro mimo. Slišim tiktakanje ure. Ne vem, koliko časa še imam, zato ga nočem zapraviti na napačnih krajih. Vem, da ga ne zapravljam, če ga preživljam s svojo družino."

Meseca avgusta je vir blizu družine razkril, da par uživa v družinskem življenju in preživljanju časa z njunima hčerkama. Dodal je, da sta prava starša, ki imata le malo zunanje pomoči pri vzgoji njunih dveh hčera. "Ko ne delata, se posvečata svojima deklicama. Ryan je zelo zabaven oče, je norčav in njegovima hčerkama je to všeč. Vozi ju na razne aktivnosti, kot družina pa radi zahajajo na plažo in v puščavo. So zelo aktivna družina. Eva in Ryan delujeta srečna, veliko se spogledujeta in se držita za roke. Prisrčna sta," je še povedal vir.

V začetku tega meseca je 49-letna Mendes na Instagramu razkrila, da ima njeno gospodinjstvo posebna pravila, ko gre za družbena omrežja. Ob videoposnetku, na katerem odkimava z glavo in prstom kaže v znak neodobravanja, je pripisala: "Ko me moji otroci vprašajo, ali so dovolj stari, da gredo na internet, družbena omrežja ali karkoli, kar potrebuje brezžični internet."

Igralka si je po objavi videa vzela čas in odgovorila na vprašanja o njenem načinu vzgoje otrok. Zapisala je: "Delim to, kar sedaj čutim, a se zavedam, bo postalo težje, ko bosta starejši." Nek sledilec pa se z njo ni strinjal:"Živimo v dobi interneta, zato bodo sčasoma vsi potrebovali ali želeli dostopati do njega, žal," a se igralka ni dala: "Res je, a v moji hiši otroci nimajo dostopa do interneta. To je prenevarno. Tako kot pitje alkohola, volilna pravica ali vozniško dovoljenje niso dovoljeni za otroke, v to kategorijo zame spada tudi internet za otroke. Še posebej družbena omrežja."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vvvilice
09. 02. 2024 08.20
-2
Še ena iz istih logov: nepomembno. Pomembnih si ne upajo. Ne smejo. Je drGolob zabičal. Ker so njemu zabičali.