Tuja scena

Ryan Gosling vedno ob Evi Mendes: 50. rojstni dan je naredil zelo poseben

Los Angeles, 23. 04. 2024 14.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralca Ryan Gosling in Eva Mendes v očeh oboževalcev veljata za enega izmed lepših parov zvezdniške scene. Čeprav se v javnosti ne pojavlja skupaj, sta močno zaljubljena, kar opažajo tudi vsi, ki imajo z njima stik. Eva je pred kratkim praznovala svoj 50. rojstni dan, zabavo pa naj bi izpopolnil njen srčni izbranec.

Ryan Gosling je poskrbel za to, da je bil jubilejni rojstni dan izbranke Eve Mendes poseben. Igralka je v začetku marca praznovala 50. rojstni dan, vir za People pa pravi, da je bilo to neverjetno praznovanje, deloma po zaslugi njenega dolgoletnega partnerja Goslinga."Videti je bila zelo sproščeno, ko jih je dopolnila 50. Ryan ji nenehno govori, da je lepa. Njen rojstni dan je naredil zelo poseben," pravi vir.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Par ima dve hčerki, devetletno Esmeraldo Amado in skoraj osemletno Amado Lee. "Eva in Ryan sta resnično tako srečen par. Podpirata strasti drug drugega. Prav tako sta hvaležna za finančno svobodo, ki jima jo je omogočilo delo, zelo jima je pomemben družinski čas, odlično znata uravnavati vse skupaj," dodaja vir.

Svojo zvezo sta začela po tem, ko sta se zapletla na snemanju filma Grehi očetov leta 2012. Igralec je partnerico nazadnje javno pohvalil januarja, ko je bil nagrajen na mednarodnem filmskem festivalu v Santa Barbari. O svoji karieri in zasebnem življenju je v govoru dejal: "Najpomembneje je, da sem spoznal dekle svojih sanj, Evo Mendes in da imam dva sanjska otroka. Sanjal sem o tem, da bom nekega dne snemal filme. In zdaj so filmi naredili moje življenje sanjsko."

V nedavnem nastopu v oddaji Today je zvezdnica pojasnila odločitev, da se bo osredotočila na vzgojo svojih otrok, medtem ko je 43-letni partner nadaljeval z igranjem. "O tem mi ni bilo treba premišljevati, srečna sem, da sem lahko imela ta čas s svojima otrokoma," je dejala in dodala, da kljub temu, da še vedno dela, ne igra, saj te snemanje popelje na oddaljene lokacije, stran od svojih otrok. "Nastal je skoraj neverbalni dogovor, da bo on delal in da bom tudi jaz delala, le da bom jaz doma. On je odšel in opravil svojo službo, res je dober pri svojem delu in ko je to opravil, je prišel domov," je zaključila.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Natoforever
23. 04. 2024 14.37
+5
Torej v javnost sta dala, da nočeta biti v javnosti...zanimivo.