24°C

Ryan Reynolds o začetkih zveze z Blake Lively: Bilo je kot v pravljici

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
4
Ryan Reynolds in Blake Lively sta prisrčen par, ki v intervjujih in na družbenih omrežjih nikoli ne skriva medsebojne ljubezni in naklonjenosti, velikokrat pa se na račun drug drugega tudi pošalita. V ameriški pogovorni oddaji je igralec obujal spomine na začetke njunega razmerja, ko se je iz prijateljstva razvila romanca.

Igralec Ryan Reynolds je v podkastu Smartless, ki ga vodijo trije znani igralci – Jason Bateman, Sean Hayes in Will Arnett, spregovoril o začetkih svoje zveze z igralko Blake Lively, s katero je poročen že deset let. Kot se je pošalil, je desetletje njunega zakona za hollywoodski standard enako 45 let dolgemu zakonu.

Blake in Ryan sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka.
Blake in Ryan sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka.FOTO: Profimedia

44-letni Kanadčan je obujal spomine na snemanje superjunaškega filma Zelena svetilka, kjer sta se s 33-letno Blake spoznala, in razkril, da ni šlo za ljubezen na prvi pogled: "Bila sva prijatelja in kolega, nato pa sva približno leto in pol kasneje odšla na skupni zmenek, ampak vsak z drugim človekom." Nadaljeval je, da sta se, preden sta postala par, družila in ostajala v stiku, a zgolj občasno. "Nato pa se je, tako kot jaz, odpravljala v Boston, in rekel sem: 'Peljal se bom s tabo.' Odšla sva na vlak in se skupaj peljala. Samo prosil sem jo, naj spi z mano." 

Ryan je dejal, da je bil on tisti, ki je v zvezi naredil prvi korak, od tam naprej pa se je njuna romanca začela hitro razvijati. "Bilo je kot v pravljici. Teden kasneje sem rekel: 'Skupaj bi morala kupiti hišo.'" Zvezdnik filma Snubitev je imel očitno pravilen občutek glede njune zveze, saj sta se že leto po prvem zmenku, septembra 2012, poročila. V zakonu so se jima rodile tri hčere: 6-letna James, 4-letna Inez in dobro leto stara Betty.

Leta 2010, ko sta se priljubljena igralca spoznala na filmskem setu, je bil Ryan uradno še poročen s Scarlett Johansson, še istega leta pa sta sporočila, da se ločujeta. Blake je bila takrat skupaj s soigralcem iz serije Opravljivka Pennom Badgleyjem, a se je tudi ona z njim leta 2010 razšla.

Koronavirus pasica nova