Tuja scena

Ryan Reynolds prekinil novinarsko konferenco kluba: Foster, daj mi dres!

Wales, 24. 04. 2023 14.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ryan Reynolds ni le igralec, od leta 2021 je tudi podjetnik oz. lastnik angleškega nogometnega kluba Wrexham. Po dveh manj uspešnih sezonah je njegov klub sedaj ponovno na vrhu. Valižani so postali državni prvaki in se tako uvrstili v angleško ligo NFL, na kar je zvezdnik zelo ponosen. Celo tako zelo, da je svoje fante prekinil kar med novinarsko konferenco in od vratarja Bena Fosterja zahteval njegov prepoteni dres.

Ryan Reynolds zadnje dve leti ne išče le igralskih izzivov, temveč tudi poslovne. Z nakupom nogometnega kluba Wrexham je tako začel uresničevati svoje poslovne ideje, kar se mu vedno bolj obrestuje, saj je njegov klub po 15 letih napredoval iz pete v drugo ligo.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Angleški klub je zvezdnik kupil leta 2021 skupaj s kolegom igralcem Robom McElhenneyjem, po dveh letih nekoliko slabših rezultatov pa je klub zdaj ponovno na vrhu. Postali so namreč državni prvaki in se tako uvrstili nazaj v drugo angleško ligo EFL. Ob napredovanju pa se je 46-letnik odločil, da svoji ekipi izkaže spoštovanje tudi na prav poseben način, kar je storil kar med novinarsko konferenco kluba.  

"Hej, Foster, Foster, daj mi svoj dres!" je ob prihodu v sobo, kjer je potekala konferenca, rekel igralec. Njegove besede so bila namenjene vratarju kluba Benu Fosterju, ki se je zvezdniku nasmejal in mu ob predaji dresa dejal, da zelo smrdi. "Imaš kaj pod majico?" je med tem, ko se je vratar slačil, Reynolds vprašal nogometaša Elliota Leeja, ki je sedel poleg. Ko mu je napadalec potrdil, da ima spodaj majico, je še od njega zahteval dres.  

S svojimi dejanji je igralski zvezdnik nasmejal tako nogometaša kot tudi prisotne novinarje in fotografe. "Boš to prodal na spletu?" ga je vprašal eden od novinarjev. "Ja, delam v zabavni industriji. Težki časi so," mu je v smehu odgovoril igralec in zapustil sobo. V nadaljevanju konference je Foster še priznal, da mu je Ryan že prej pisal, da potrebuje njegov dres in da ga ne sme vreči v množico, ter pohvalil oba nova lastnika kluba. "Zelo nas podpirata. Včasih sta kot del ekipe, z nami proslavljata in razumeta, da vedno ne moremo zmagati, zato tega od nas ne pričakujeta," je še dodal.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Reynolds je kot ponosni lastnik uspeh svojega kluba delil tudi na svojem Instagramu, kjer je zapisal: "Vse, kar imam, diši po šampanjcu, pivu in travi. Še vedno sem nekje med hihitanjem in hlipanjem. To mesto in ta šport sta ena najbolj romantičnih stvari na svetu. Hvala," se je poklonil svojemu klubu. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DuhSaSjekirom
24. 04. 2023 20.05
-7
Da se mu da. Mu more bit res dolgcajt v zivljenju stari moj.
medusa
24. 04. 2023 17.12
-6
Upam ,da se je doma opravičil...glede romantike mislim...
Blue Dream
24. 04. 2023 14.16
-5
iwilliwillhacku
25. 04. 2023 08.05
+4