Tuja scena

Ryan Reynolds za darilo od solastnika Wrexhama dobil še mestni park

Wrexham, 26. 10. 2023 20.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lastnik nogometnega kluba Wrexham Ryan Reynolds je za rojstni dan v dar dobil del mesta – z načrti, da ga spremenijo v park njemu v čast. Nenavadno darilo mu je podaril solastnik nogometnega kluba v Walesu in njegov hollywoodski prijatelj Rob McElhenney. Reynolds je 23. oktobra dopolnil 47 let.

Ryan Reynolds je za 47. rojstni dan od solastnika nogometnega kluba Wrexham dobil nenavadno darilo. Rob McElhenney mu je namreč podaril območje v centru mesta, skupaj z ozemljem pa je dobil še načrte za preureditev le-tega v mestni park, ki bo po prenovi posvečen slavljencu v čast.

Ryan Reynolds je za 47. rojstni dan dobil mestni mark v Wrexhamu.
Ryan Reynolds je za 47. rojstni dan dobil mestni mark v Wrexhamu. FOTO: Profimedia

McElhenney je na družbenem omrežju objavil videoposnetek v slogu ameriške komične drame Parks and Recreation, v njem pa je ob McElhenneyju nastopil še hollywoodski zvezdnik Chris Pratt, ki je v seriji igral Andyja Dwyerja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spletna stran za Parks & Wrex – ki razkriva načrte za razvoj nekdanjega gledališča v prostor skupnosti – piše, da bo Spominski park Ryan Rodney Reynolds v osrčju Wrexhama, ko pa bo obnova zaključena, bo namenjen "zbiranju, rasti in igri". Dodajajo, da bo park pravi odsev mestnega duha Wrexhama in Walesa, pozivajo pa še, naj ljudje obiščejo tudi bolj poslovni del mesta. Čeprav je bil park darilo Reynoldsu, pa ne bo poimenovan po hollywoodskem zvezdniku, temveč bo dobil bolj valižansko ime, zagotovo pa ne kaj kanadskega.

Reynolds in McElhenney sta leta 2020 kupila nogometni klub s sedežem v Severnem Walesu. Vodja mestnega sveta Wrexhama, svetnik Mark Pritchard, je po lanskem nakupu nekdanjega hipodroma dejal, da je imel "popolnoma enake ambicije kot Rob, da bi prostor vrnil v uporabo kot nekakšen skupnostni park".

"Robova vizija se tako dobro ujema z našimi ambicijami glede mestnega središča in zgodnji predlogi, da bi ga razvili v pop-up prostor za našo skupnost in pritegnili obiskovalce v ta del mesta, so resnično zanimivi," je dejal in dodal: "Dodaten bonus, da sta Rob in Ryan sodelovala pri prenovi spletnega mesta z nekaj nenavadnimi zamislimi, ki jih zmoreta samo onadva, je fantastičen in resnično se bomo veselili sodelovanja, ko se bodo razvijali njuni načrti."

Če načrte po uradni predložitvi odobri svet Wrexhama, bosta McElhenney in Reynolds prenovila in vzdrževala Spominski park Ryana Rodneyja Reynoldsa, kakor se trenutno imenuje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.