Tuja scena

S prisrčnim sporočilom potrdil njuno ljubezen

Los Angeles, 14. 12. 2018 16.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hollywoodski zvezdnik Chris Pratt je po ločitvi našel srečo s pisateljico Katherine Schwarzenegger, starejšo od dveh hčera akcijskega zvezdnika in politika Arnolda Schwarzeneggerja. Če sta do zdaj svojo ljubezen skrivala, pa ji je Chris zdaj ljubezen izkazal kar na Instagramu.

Chris Pratt in Marie Shriver.
Chris Pratt in Marie Shriver. FOTO: Profimedia

Zvezdnika filmov Varuhi galaksije Chris Pratt so prvič opazili v družbi Katherine Schwarzenegger junija, ko so ju ujeli na romantičnem pikniku. Kljub števnim vprašanjem zaljubljenca nista želela komentirati nujnega druženja. Nato so ju fotografi ujeli, ko so skupaj odšli v cerkev ter ko sta Jacka, Chrisovega sina, peljala na sladoled.

Tuji mediji so zapisali, naj bi se spoznala po zaslugi Katherinine mame Marie Shriver, medtem ko drugi navajajo, da je bil 'posrednik' pravzaprav njen slavni oče, akcijski zvezdnik in politik Arnold Schwarzenegger. Z njim in njegovo novo izbranko Heather Milligan so večkrat šli skupaj na večerjo.

"Zdi se, da se zelo dobro ujemata. Družijo ju iste vrednote, prioritete in življenjski slog," je medijem zaupal skupni prijatelj. Zaljubljenca sta se tako zelo pogosto videvala, vendar se vseskozi trudila, da nista bila na očeh javnosti in medijev. Vse do sedaj, ko je Katherine praznovala 29. rojstni dan. Chris se je namreč odločil, da ji bo voščil kar preko Instagrama.

"Vse najboljše. Tvoj nasmeh razsvetli prostor. Najino druženje mi ogromno pomeni. Izredno vesel sem, da te je bog postavil v moje življenje. Hvala za smeh, poljube, pogovore, sprehode, ljubezen in skrb," je zvezdnik zapisal zraven simpatičnega kolaža fotografij.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pikabalonca
14. 01. 2019 10.42
-1
Ga bo TERMINATOR zrihtal..
SinusKosinus
14. 12. 2018 17.07
-4
Kolk dolgo😁 trenutno je lepo