Tuja scena

Sam Taylor-Johnson o možu Aaronu: Bil bi odličen James Bond

Los Angeles, 31. 03. 2024 10.45 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zadnje tedne so govorice o tem, da bo v čevlje novega tajnega agenta Jamesa Bonda stopil Aaron Taylor-Johnson, vse glasnejše. Kot poročajo tuji mediji, novica še ni potrjena, prav tako Aaron z nobeno potezo ne da vedeti, ali bo vlogo sprejel. Tuji mediji so zato poskusili srečo kar pri njegovi ženi Sam Taylor-Johnson. Režiserka se je zelo spretno izognila odgovoru in zgolj dejala, da bi bil njen mož v tej vlogi odličen.

Da bo Aaron Taylor-Johnson nov tajni agent 007, vse bolj odmeva v svetovnih medijih. Igralec dejstva, da pogodba na mizi zgolj še čaka na njegov podpis, javno še ni potrdil, zato so novinarji poskusili srečo pri njegovi ženi Sam Taylor-Johnson. "Bil bi odličen," je zatrdila za The Independent.  

Sam Taylor-Johnson je prepričana, da bi bil njen mož Aaron v vlogi James Bonda odličen.
Sam Taylor-Johnson je prepričana, da bi bil njen mož Aaron v vlogi James Bonda odličen. FOTO: AP

Režiserka filmov Petdeset odtenkov sive sicer ni potrdila, ali bo njen mož nastopil v filmu. "Špekulirajte naprej!" se je pošalila in dodala, da bi v resnici tudi njej prav prišlo, če bi zvezdnik nastopil v znani franšizi. "Če bi režirala film o Jamesu Bondu? Uu, bila bi prva režiserka," se je pošalila v The Johnathan Ross Show. 57-letnica je že sodelovala s 33-letnikom v dveh filmih, in sicer v filmu Nowhere Boy Zgodba o Johnu Lennonu iz leta 2009 in A Million Little Pieces iz leta 2018.  

O tem, kdo bi po upokojitvi Daniela Craiga lahko postal sedmi James Bond, se ugiba že vse od leta 2021. V boju za vlogo so poleg zvezdnika omenjena še imena, kot so Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill in James Norton. Številni od njih so že javno zatrjevali, da ne bodo oni tisti, ki se bodo preizkusili v čevljih tajnega agenta. Po nedavnem poročanju The Suna je največ možnosti, da bo to postal prav 33-letnik. Da bi bil primeren za to vlogo, se je v enem od intervjujev strinjal celo Pierce Brosnan, ki je med letoma 1995 in 2002 igral Bonda v štirih filmih. "Mislim, da ima človek sposobnosti, talent in karizmo igrati Bonda," je dejal.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sailer2
31. 03. 2024 16.29
kva se greste sploh, itak je umrl v zadnjem filmu 😅 kar ena neskončna nadaljevanja v tri pm, sam zato da se obrne čim več ovc.
Uporabnik1888402
31. 03. 2024 12.51
Calvin je idealen za naslednjega ..
Infiltrator
31. 03. 2024 11.51
+2
Babnca nima pojma...