Tuja scena

Sarah Ferguson 'občuduje' iskrenost princese Catherine

London, 26. 03. 2024 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sarah Ferguson je zadnja izmed članov kraljeve družine, ki je princesi Catherine javno izrazila podporo v času boja proti raku. V izjavi, ki jo je objavila na svojem Instagramovem profilu, je pohvalila princesino iskrenost in dodala, da bo ta nedvomno pomagala pri ozaveščanju.

Vojvodinja Yorška Sarah Ferguson je izrekla podporo princesi Catherine, ki se bori z diagnozo raka. "Moje misli in molitve so med zdravljenjem z valižansko princeso. Vem, da bo obkrožena z ljubeznijo svoje družine in vsi molimo za njeno okrevanje," je zapisala nekdanja soproga princa Andrewa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Kot nekdo, ki je v zadnjih mesecih boril svojo bitko z rakom, imam veliko mero občudovanja do tega, kako je z javnostjo delila svojo diagnozo in vem, kako dobro bo to vplivalo na ozaveščenost. Upam, da bo sedaj prejela čas, prostor in zasebnost za okrevanje."

Spomnimo, vojvodinji Yorški so v začetku leta diagnosticirali maligni melanom po odstranitvi rakastega znamenja med zdravljenjem raka dojke. Tudi sama je o boju z zahrbtno boleznijo javno spregovorila ter ženske pozvala k samopregledovanju. 

Valižanska princesa Catherine je 22. marca prekinila molk in v videoposnetku sporočila, da ima raka. Dejala je, da je bil to velik šok in da so za njo zelo težki časi. Javnost je v tem težkem obdobju prosila za razumevanje. Poudarila je, da ji je delo od nekdaj prinašalo veliko mero zadovoljstva in užitka, a da je sedaj čas, da se osredotoči nase in na svoje okrevanje. 

Tako ona kot njen soprog princ William sta bila po besedah predstavnika Kensingtonske palače izjemno ganjena zaradi prijaznih sporočil, ki sta jih prejela po tem, ko je Catherine svetu sporočila svojo diagnozo.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

slayer2
26. 03. 2024 12.50
+3
Spet google translate 🤣🤣🤣
sinaya
26. 03. 2024 10.58
+6
Srečala se je z diagnozo kot veliko ljudi .Kar se tiče resnice menim,da nima smisla skrivat ,saj je ona javna oseba in to je pač cena,ki jo znani plačujejo.Verjamem pa,da tak način ni lahek saj se gleda vsak tvoj korak .Morda bi bilo zanje bolje normalno življenje ,ker do sedaj ji je tako življenje prineslo samo stres ,vsi pa vemo kam to vodi
Blue Dream
26. 03. 2024 10.51
+0
Kaj pa če je to zgodba za javnost in je v ozadju kaj drugega?
EU Dig. Cenzura
26. 03. 2024 11.05
+5
Aha teorija zarote. Ravno sedaj ko je Pfizer kupil za milijarde famracijo ki se ukvarja s cepivi proti raku, sta dobila znana angleška kralj in princesa. Mogoče se cepita in jima pomaga, potem bodo prepričevali naprej da se je potrebno cepit vsak ki ima raka. Če bo umrl bo pa izgovor da se je prepozno cepil... In Agenda se nadaljuje... Res prikladni čas za bolezen znanih ....
Blue Dream
26. 03. 2024 12.06
-2
sem mislil bolj na težave v zakonu in da je William kako drugo brusil