Tuja scena

Scarlett Johansson o nekdanjem možu Ryanu Reynoldsu: Je dober človek!

New York, 23. 04. 2023 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Scarlett Johansson je nedavno spregovorila o svojih zakonih in ob tem pohvalila nekdanjega moža, igralca Ryana Reynoldsa. Zvezdnika sta bila sicer poročena med letoma 2008 in 2011, sedaj pa sta oba v srečnih zakonih, vsak s svojim novim izbrancem. Kljub temu, da se med njima ni izšlo, pa je 38-letna zvezdnica o svojem nekdanjem možu imela le lepe besede.

Scarlett Johansson se je nedavno kot gostja pojavila v podkastu igralke Gwyneth Paltrow, kjer je spregovorila tudi o tem, česa se je naučila v svojih treh zakonih, ob tem pa pohvalila nekdanjega moža, igralca Ryana Reynoldsa, za katerega je dejala, da je dober človek. Kar se tiče izkušenj v zakonskem stanu, pa je dejala, da se je naučila predvsem deliti.

Scarlett Johansson in Ryan Reynolds
Scarlett Johansson in Ryan Reynolds FOTO: Profimeda

"Poročena si bila dvakrat?" je svojo gostjo najprej vprašala Gwyneth Paltrow, Scarlett pa jo je popravila in dejala, da je bila poročena trikrat. "Oh, saj res. Pozabila sem, da si bila poročena tudi z Ryanom Reynoldsom. Cilji!" se je takoj spomnila 50-letna igralka in podjetnica. "Res je, nisva bila dolgo poročena, a sva še bila, ko sva se midve spoznali," je še dodala 38-letna Johanssonova.

"Pri nas imamo radi dobrega Ryana Reynoldsa," je nadaljevala Paltrowova, na kar ji je Johanssonova v smehu odgovorila: "On je dober človek!" Zvezdnika sta se poročila leta 2008 in se ločila že tri leta pozneje, leta 2011. Reynolds se je leta 2012 poročil z igralko Blake Lively, s katero ima štiri otroke.

Tudi Johanssonova se je leta 2014 znova poročila, takrat je pred oltar stopila s francoskim novinarjem Romainom Dauriacom, s katerim sta se razšla leta 2017, imata pa 8-letno hčerko Rose. Trenutno je poročena s komikom in scenaristom Colinom Jostom, ki mu je večno zvestobo obljubila oktobra 2020, leto pozneje pa sta dobila sina Cosma.

"Kako se je oblikoval tvoj pogled na dolgoročna razmerja oziroma na zakon? Česa si se naučila?" jo je še vprašala Paltrowova, 38-letnica pa ji je odgovorila: "Smešno je. Colina sem poznala že dolgo časa, a le preko dela. V drugih obdobjih življenja ne bi nikoli pristala na takšno razmerje, kot ga imava s Colinom, saj nisem bila pripravljena premikati svojih mej in nisem vedela, kaj si želim ali hočem od drugega."

Johanssonova, ki je svojega moža, s katerim je poročena dve leti, označila za sočutnega, je nadaljevala z besedami, da so se stvari zanjo spremenile, ko je spoznala temeljne značilnosti, ki jih je želela pri osebi, s katero je bila v zvezi. "Ena izmed stvari, ki sem jih spoznala, je ta, da obstajajo določene temeljne značilnosti kot del lastne osebnosti, ki jih potrebuješ. Jaz sem oseba, ki želi deliti z drugo osebo. Očitno je vseeno težko biti v razmerju, ker moraš ves čas sklepati kompromise in včasih se vajini življenji ločita in spet združita," je razmišljala.

"Nikoli nisem razmišljala, da ob sebi rabim nekoga, ki je sočutne narave, in to je osnovna značilnost, ki jo mora ta oseba imeti. Razumevanje, katerih osnovnih značilnosti pri partnerju si želiš, se mi zdi nuja – še posebej, če si želiš dolgotrajne zveze. Ko sem ugotovila, kaj to pomeni zame, se mi je spremenilo življenje," je še dodala.

O zakonu s Colinom pa je povedala: "Prav zato sva se s Colinom takrat ujela, saj sem končno uspela stopiti nazaj in dejansko začela dovolj spoštovati sebe, da sem ugotovila, katere so te temeljne značilnosti, in bom lahko z njim. To je bila življenjska lekcija." 

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dannyer
23. 04. 2023 17.53
+1
ona je kar vredu. Čim manj politike ni nora kot Mark, pa chris. je pa kar vredu oseba
Sickk 2
23. 04. 2023 12.45
+2
Uh kolk jih je ta prosla....
Andrej Volaj
23. 04. 2023 11.52
+5
Ryan ima okus, ni kej
bohinj je zakon
23. 04. 2023 11.51
+2
Scarlett, pa vsi to vemo. Da je dober človek.
HasoČevapar
23. 04. 2023 11.34
+2
Dobro si je najdu modelson hehe.
Ivar The Boneless
23. 04. 2023 09.52
+6
In to je članek?
setisfekšn
23. 04. 2023 09.27
+6
Trenutno je poročena....ha ha k pr norcih!
bananos
23. 04. 2023 09.12
+8
Bluzatorka. Naj pocaka se eno leto, potem je zopet cas za locitev