Tuja scena

Scarlett Johansson: Všeč mi je, da sem svoje otroke poimenovala po rožah

Los Angeles, 28. 09. 2022 08.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška filmska igralka Scarlett Johansson je čare materinstva okusila dvakrat. Slabo leto dni nazaj je postala mama sinčku Cosmu, ki ga ima s komikom Colinom Jostom, s katerim je poročena od leta 2020. Prav tako ima 8-letno hčerko Rose, katere oče je novinar Romain Dauriac. Priljubljena igralka je med nastopom v oddaji The Kelly Clarkson razkrila, kakšna je povezava med imeni njenih otrok.

Priljubljena igralka Scarlett Johansson je za svoja otroka izbrala posebna imena. Zvezdnica filma Črna vdova je za svojega 13-mesečnega sina izbrala ime Cosmo, ki predstavlja majhno rožico (v slovenščini Kozmeja), katere cvetovi so v oranžnih in rumenih barvah. Igralka je v intervjuju pri Kelly Clarkson priznala, da je bilo ime všeč vsem njenim prijateljem, še posebej pa njeni 8-letni hčerki Rose Dorothy. Tudi hčerkino ime predstavlja rožo, in sicer vrtnico. "Obe imeni sta rožici," je dejala 37-letna igralka. "A zelo malo ljudi vzpostavi povezavo med imeni. Je pa bilo to, da ima tudi bratec ime po rožici, zelo všeč Rose," je ponosno dodala.

Scarlett Johansson in Colin Jost sta poročena od leta 2020, skupaj imata sina Cosma.
Scarlett Johansson in Colin Jost sta poročena od leta 2020, skupaj imata sina Cosma. FOTO: AP

Johnssonova je v oddaji še priznala, da ime za sina sprva ni bilo všeč njeni tašči. "Colinova mama mi je predlagala druge različice tega imena, a sem vztrajala, da bo Cosmo," je povedala. Oče leto starega fantka je komik Colin Jost, s katerim se je Scarlett poročila na intimni slovesnosti oktobra 2020. 

Sicer je igralka za revijo People že nekaj let nazaj spregovorila o starševstvu. Aprila 2021 je povedala, da hčerko spodbuja k uživanju zdrave prehrane. "Nikoli nisem skušala prisiliti svojega otroka, da bi jedel nekaj, česar ne mara. A ji tudi nikoli nisem nečesa, česar ne mara, podtaknila v drugo hrano," je ponosno dejala. "Mislim, da je najbolje otrokom pustiti, da sami odkrijejo hrano. Vsakdo ima drugačen okus," je še povedala Scarlett.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User751167
28. 09. 2022 08.54
+3
Dobro meša semena ...