3°C

Schwarzeneggerjev sin najavil nov filmski projekt

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
16
Joseph Baena, ki se je pred kratkim preizkusil kot filmski igralec, je najavil sodelovanje pri novem projektu z naslovom Lava. Sin legendarnega Arnolda Schwarzeneggerja se ukvarja s prodajo nepremičnin, svoj prostor pa sedaj išče tudi v filmskem svetu.

Jospeh Baena je na družbenih omrežjih razkril, da trenutno sodeluje pri novem filmu, to pa bo že drugi tovrstni projekt letos. Sin Arnolda Schwarzeneggerja se je odločil podati na pot, podobno očetovi, in po izletu na področju fitnesa svojo srečo preizkusiti tudi pred filmskimi kamerami. Na Instagramu je objavil fotografijo, ki je nastala na setu snemanja filma Lava.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Prizorišče na Havajih torej ni edino, ki ga je v letošnjem letu obiskal. Na priljubljenem portalu imdb je zapisano, da je v preteklih mesecih zaključil s snemanjem filma Bully High. 24-letnik, ki se je legendarnemu igralcu rodil v skrivni zvezi z Mildred Baena, pa se vzporedno z igralskim poklicem posveča tudi redni zaposlitvi. Dela namreč kot nepremičninski agent, s čimer se je pohvalil na družbenih omrežjih.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Baena je plod kratke ljubezni iz preteklosti, sedaj 74-letni Schwarzenegger se je namreč pred več kot dvema desetletjema zapletel s hišno pomočnico, sedaj 60-letno Mildred. Leta 2016 je o aferi javno spregovoril, ta je namreč imela velik vpliv nanj in njegovo družino. Tedanja žena Maria Shriver ga je nato pregovorila v pogovor s terapevtom in iz njega izvlekla priznanje, da je kar petnajst let skrival afero in tudi sina Josepha. V zakonu s Shriverjevo so se mu rodili otroci Patrick, Christopher, Christina in Katherine.

PREBERI ŠE
Schwarzeneggerjev sin vse bolj podoben slavnemu očetu