Tuja scena

Se Justin Bieber pripravlja na očetovstvo?

Los Angeles, 25. 08. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Priljubljeni pevec Justin Bieber je pred dnevi postal stric. Njegova svakinja Alaia Baldwin, sestra Bieberjeve žene Hailey, se je z možem razveselila deklice, za katero sta izbrala ime Iris. 26-letnega kanadskega glasbenika je dojenčica čisto prevzela.

Bosta Justin in Hailey Bieber kmalu zibala?
Bosta Justin in Hailey Bieber kmalu zibala? FOTO: AP

Justin Bieber je navdušen nad svojo nečakinjo Iris Elle Aronow. Zvezdnik je z oboževalci delil tri fotografije, na katerih v naročju drži dojenčico, ki je v hipu osvojila njegovo srce. Pod fotografijami je oboževalce pozval, naj si pogledajo vse fotografije ter zanjo dejal:"Prečudovita je!" Glasbeniku je šlo pestovanje dojenčice odlično od rok, oboževalci pa so komentirali, da mu je vloga strica pisana na kožo in da se že vadi, ko bo sam nekoč postal oče.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Iris se je rodila 17. avgusta, ob rojstvu je tehtala malo več kot tri kilograme. Njena starša Alaia Baldwin in Andrew Aronow sta veselo novico o rojstvu njune prvorojenke sporočila na Instagramu, kjer sta med drugim zapisala: "Ona je absolutno popolna, vsi smo veseli in zdravi." Alaia in Andrew sta se poročila septembra 2017, Hailey pa je bila sestrina poročna priča. Kar se tiče Hailey, seveda ni pozabila na rojstvo svoje nečakinje. Ponosna teta je v Instagramovi zgodbi povedala, da je težko, da bi zadržala zase tako lepo novico ter sporočila, da je na svet prišla njena nečakinja: "Popolna je. Teta Hails te ima tako zelo zelo rada."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

O ustvarjanju družine je Hailey z možem Justinom Bieberjem že spregovorila za medije, in sicer sta dejala, da želita s tem korakom še malo počakati."Obožujem otroke in komaj čakam, da bom imela svoje," je manekenka dva meseca po poroki povedala za Vogue Arabia. "To je zdaj bližnja realnost, vendar se ne bo zgodilo še prav kmalu," je bila odločna. Podobnega mnenja je bil februarja tudi Justin, ki je dejal, da si želi otroke, vendar zdaj še ni čas za to, saj želi še nekaj časa uživati le v zakonu. No, mogoče pa si je v teh mesecih že premislil.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mijam75
25. 08. 2020 10.06
+10
A to je tako gol prišel na obisk pogledat dojenčka? Meni bi bilo malo čudaško, če bi moj svak zgoraj brez k sebi stiskal mojega novorojenega otroka.
akize
25. 08. 2020 09.23
+8
Kakšen naslov... Drži donjenčka in se že pripravlja... groza
Jimi1
25. 08. 2020 08.50
+7
Glede na tatooje bi lahko rekel,da je ,,okranclan,, direkt za na pokopališče!
lilihip
25. 08. 2020 08.56
-8
nobenega ne zanima kaj si TI misliš o tem kar si on dela na svojem še najmanj pa njega
kdo je reko ?esn
25. 08. 2020 08.32
+4
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
PegySue
25. 08. 2020 08.15
+11
Ko domneva postane naslov. Tipično za novinarstvo.