Tuja scena

Se Selena Gomez poslavlja z glasbene scene?

Los Angeles, 04. 01. 2024 07.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška zvezdnica Selena Gomez je svoje oboževalce presenetila z novico, da bo njen novi album po vsej verjetnosti tudi njen zadnji. V zadnjih letih ni bila veliko aktivna na glasbeni sceni in kot je sedaj razkrila, se bo raje posvetila igralski karieri. Za oboje namreč nima več energije.

31-letna Selena Gomez se je v preteklih letih soočala s številnimi izzivi, ki so pestili njeno zasebno življenje in zdravstveno stanje, zato se je za nekaj časa umaknila z glasbenih odrov in predvsem proč od oči javnosti. Od začetka svoje pevske kariere je izdala tri albume in se podala na številne turneje, leta 2016 zadnjič, ko jo je zaradi krhkega mentalnega zdravja sredi polovice tudi odpovedala. Sedaj pa je razkrila, da ima na voljo samo še en album, preden se dokončno poslovi z glasbene scene.

Selena Gomez
Selena Gomez FOTO: Profimedia

"Ustvarjanje glasbe mi je bilo všeč že od samega začetka, med turnejami sem se vedno zabavala, a sem hkrati sodelovala tudi pri televizijski seriji Čarovniki z Waverly Place in se odločila nadaljevati tudi z igro," se je spominjala Selena med nedavnim podkastom. "Čutim, da nosim v sebi še en album, a bom vseeno najbrž izbrala igralsko kariero. Zdaj ko sem starejša, bi se rada ustalila na enem področju, ker sem za kaj drugega preveč utrujena." Nadaljevala je, da njeno srce preprosto potrebuje premor od glasbe.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po mentalnem kolapsu leta 2016 in odpovedi turneje so sledili diagnoza bipolarne motnje in leta okrevanja. Danes je pevka in igralka zagovornica pomembnosti mentalnega zdravja, o tem je spregovorila v tudi v svojem dokumentarnem filmu z naslovom Selena Gomez: My Mind & Me. Kot vse kaže, jo bomo sedaj spremljali samo še preko zaslona, njena nedavna vloga v seriji Umori v stavbi pa ji je prinesla že dve nominaciji za emmyja. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AlexReal
04. 01. 2024 09.20
+0
Kdo pa je ta oseba ?
DirtySanchez
04. 01. 2024 09.18
+8
Ne zna ne pet ne igrat, drogiranje ji gre pa dobro od rok.
alea777
04. 01. 2024 09.11
+5
Pri 30-ih je že utrujena od vsega
škrga škrga
04. 01. 2024 09.47
+0
V članku ni omenjeno, da ima tudi lupus. Poguglaj, pa potem komentiraj.
Amor Fati
04. 01. 2024 08.49
+0
Tud za takšne netalentirane igralke se najde mesto v filmih. Pomembno je le, da so divje v postelji, ko je to potrebno.
MojsterSplinter
04. 01. 2024 08.03
-3
Uh, pa še preden sem slišal eno samo pesem od nje. :( Vem samo, da je bila Bieberjeva žena.