Tuja scena

Selena Gomez z objavo fotografije utišala govorice in potrdila, da je v zvezi

Los Angeles, 11. 12. 2023 08.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Selena Gomez je znova zaljubljena. Novica, da se je njeno srce ogrelo za glasbenega producenta Bennyja Blanca, se je že nekaj časa šušljala med njenimi oboževalci, zdaj pa se je zvezdnica odločila, da govorice utiša. In to z besedami, da držijo. Poleg komentarjev na družbenih omrežjih, s katerimi je jasno dala vedeti, da je v zvezi, je objavila tudi njuno skupno fotografijo in tako potrdila, da ni več samska.

Selena Gomez je potrdila, da je ponovno zaljubljena. Njen novi izbranec je Benny Blanco, glasbeni producent, ki je sodeloval tudi z nekdanjim pevkinim fantom Justinom Bieberjem. Novica o tem, da njeno srce bije za 35-letnika, se je že nekaj časa šušljala v javnosti, zdaj pa se je zvezdnica odločila, da bo svojo novo zvezo tudi sama potrdila.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Priljubljena pevka je z izjemno zgovornimi komentarji na družbenih omrežjih dala vedeti, da ni več samska in da govorice niso samo govorice. "Z mano ravna bolje kot s katerimkoli človeškim bitjem na tem planetu" in "On je boljši od vseh, s katerimi sem bila," sta komentarja, ki sta dala slutiti, da se med glasbenikoma nekaj dogaja, obenem pa je zvezdnica komentirala tudi objavo, ki je namigovala na njuno zvezo. "Dejstvo," je zapisala in s tem razveselila številne oboževalce. Da je zadeva resna, je dokazala tudi z objavo na svojem profilu, ko je v Instagramu Storyju delila njuno skupno fotografijo.  

Da je zadeva resna, je Selena Gomez dokazala tudi z objavo na svojem profilu, ko je v Instagramu Storyju delila njuno skupno fotografijo.
Da je zadeva resna, je Selena Gomez dokazala tudi z objavo na svojem profilu, ko je v Instagramu Storyju delila njuno skupno fotografijo. FOTO: Instagram story

31-letnica je očitno ponovno našla srečo v ljubezni, kar je pred njeno uradno potrditvijo razkril že neimenovan vir. "Občasno se družita in dobro jima gre," je povedal za ET in dodal, da se igralka trenutno osredotoča samo na to, kar je v njenem interesu. "Tudi njeni prijatelji in družina jo podpirajo in si želijo, da bi bila srečna," je še povedal. Zvezdnica je ljubezen do svojega fanta pokazala tudi s tem, ko ga je javno podprla pri enem od njegovih nedavnih projektov.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.