Tuja scena

Serena Williams smuknila v drzno srajčno obleko in pokazala preveč

New York, 04. 04. 2019 13.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Svetovno znana tenisačica Serena Williams, ki je leta 2017 povila hčerko in se porodu nekaj časa posvečala izgubi poporodne teže, je pred kratkim smuknila v kratko in drzno srajčno obleko, ki pa je v nekem trenutku razkrila malce preveč.

37-letna Serena Williams, ki se je leta 2017 poročila s spletnim podjetnikom Alexisom Ohanianom in istega leta povila njunega prvega otroka, deklico Alexis Olympio Ohanian Jr., je pred časom spregovorila o težkih in predvsem nevarnih trenutkih nekaj dni po porodu, ko je njeno življenje zaradi pljučne embolije viselo na nitki. Izkušnja jo je, kot je dejala, še bolj utrdila in v njej prebudila še večjo željo po borbi – tako v športni disciplini, ki je njena največja strast, kot tudi na drugih življenjskih področjih.

Športna mama, ki se je nekaj mesecev po porodu borila z izgubo poporodne teže, je pred kratkim pritegnila pozornost fotografov, potem, ko je na ulice New Yorka stopila v sicer modni opravi - rdečih čevljih z visoko peto in beli srajčni obleki na preklop, ki pa se je izkazala za veliko prekratko.

37-letnici je namreč v trenutku, ko je zapihal veter, obleko odneslo v eno smer in tako je bilo na ogled postavljeno njeno belo spodnje perilo. Kritiki so celoten videz že ocenili kot 'neprimeren za damo njenega statusa,' Williamsova pa je dejala: ''Sem supermama. Odkar se je rodila moja Alexis, nisem preživela enega dne brez nje. Kljub temu pa je vse to težko tudi zame, zaenkrat hodim po neznanem teritoriju.''

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Frigo
05. 04. 2019 10.03
-5
Lepa noga mislim ona je cela lepa
elrocco77
04. 04. 2019 20.56
+5
Ta že brez srajčke pokaže preveč :)
BolecaResnica
04. 04. 2019 19.00
+9