Sestri Hadid 'pustošita' po modnih brveh

AVTOR
A.B.
KOMENTARJI
3
Gigi in Bella Hadid trenutno veljata za najbolj vroč modni duo. Sestri sta namreč pravi orkan, ki pustoši po modnih brveh newyorškega tedna mode. A vse to v pozitivnem duhu – veljata namreč za najbolj zaželena modna obraza, saj sta nastopali že na praktično vseh revijah, na eni izmed njih pa se jima je pridružil tudi njun brat.

23-letna Gigi in 21-letna Bella Hadid sta ta hip 'najbolj vroči sestri' v modnem svetu. Na newyorškem tednu mode sta se večkrat sprehodili po modnih brveh v oblačilih različnih modnih oblikovalcev – tako zaželeni pa sta med drugim tudi zato, ker kot duo s svojima pojavama, v katerih združujeta tako milino in gracioznost kot ostrino, tvorita zelo zanimivo in privlačno kombinacijo.

Na zadnji modni reviji modnega oblikovalca Prabala Gurunga se je sestrama na modni stezi pridružil tudi njun brat, Anwar Hadid. Sestri sta bili oblečeni v barvita oblačila različnih vzorcev, v katerih je bil zajet duh pomladno-poletne kolekcije za leto 2019, njun brat pa je nosil moško obleko svetlo rožnate barve, pod katero je izstopala kričeče zelena pletenina. Njihova mama, Yolanda Hadid, je iz prve vrste s ponosom spremljala modno revijo, na kateri so blesteli njeni trije otroci.

Po podatkih, objavljenih v reviji Forbes, je v letu 2017 Bella zaslužila dobrih pet milijonov evrov in tako pristala na devetem mestu najbolje plačanih manekenk v letu 2017, njena sestra Gigi pa se je z zaslužkom dobrih devet milijonov evrov zavihtela nekoliko višje na lestvici.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

lordslayer
11.09.2018, 13:46:19
-2
sej sta lušni pa vse, sam vse tako umetno deluje ...
bad-grandpa
10.09.2018, 17:32:06
+30
men osebno niso nic posebnega, brat je tak kot da bi bil na drogah
klenoo
10.09.2018, 16:03:24
+34
Moje goske pustosijo po mojem dvoriscu!!! Nezaslisano :)