30°C

Severina v stekleni kadi navdušena nad čudovitim razgledom

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
56
Priljubljena hrvaška pevka Severina si je privoščila počitnice na rajskih Maldivih. S svojimi oboževalci in sledilci na družbenih omrežjih je podelila nekaj dopustniških fotografij in se pohvalila z rajskim razgledom, ki ji ga brez dvoma zavida marsikateri oboževalec.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Maldivi so v letošnjem letu zelo priljubljena počitniška destinacija in za njo se je odločila tudi Severina. Na Instagramu, kjer je že presegla milijon sledilcev, je delila nekaj dopustniških fotografij, s katerimi je več kot očitno dala vedeti, da neizmerno uživa v poležavanju na soncu. 49-letnica je v zadnjo objavo združila kar tri fotografije, na katerih pozira v stekleni kadi.

"Pogled," je kratko in jedrnato z besedami pospremila objavo, na kateri v belih dvodelnih kopalkah sedi v stekleni kadi in gleda skozi okno ter pri tem občuduje pogled na počitniške hiške na vodi. Na eni od fotografij je celo pozirala brez zgornjega dela kopalk in pred objektiv nastavila svoj hrbet. Pevka je na račun objavljenih dopustniških fotografij dobila kar nekaj pozitivnih odzivov, med drugimi so ji v komentar pisali, da je prava lepotica in da je čudovita, nekdo pa se je celo malo pošalil in dejal, da "Instagram zaradi njene oziroma vročih fotografij gori".

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Marsikoga je seveda zanimalo, kdo priljubljeno pevko spremlja na oddihu, ali se je na enega od rajskih otokov odpravila sama. A Severina, ki bo naslednje leto srečala abrahama, ostaja skrivnostna. Prav tako kot molči, ko beseda nanese na njen zakon z Igorjem Kojićem, s katerim sta že več mesecev tarči govoric, da v njunem zakonu pošteno škriplje.

Naj omenimo, da je bila Severina v preteklosti že na Maldivih, in sicer ob koncu leta 2018, ko je tam z možem in sinom Aleksandrom dočakala najdaljšo noč v letu in delila fotografije s silvestrovanja.

PREBERI ŠE
Severina z družino na Maldivih dočakala novo leto

Srbski mediji so nedavno pisali, da naj bi se Severina ljubezensko zapletla z vinarjem Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada, a sta oba to kasneje zanikala. Govorilo pa se je še, da se je Igor izselil iz Severininega stanovanja v Zagrebu, a je pevkina ekipa to hitro zanikala.

Koronavirus pasica nova