Tuja scena

Severinin tast o njenem odnosu z Igorjem: Ne vem, kje sta

Beograd, 21. 10. 2020 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Med sprehajanjem psa so v Beogradu srbski novinarji ujeli Dragana Kojića, očeta Igorja Kojića, sicer Severininega moža. Kot pišejo, je bil vidno nerazpoložen, a je odnos med pevko in sinom vseeno komentiral.

Severina že več mesecev živi v zagrebški prestolnici, njen mož Igor Kojić pa v Beogradu. Že kar nekaj časa se njuni oboževalci in mediji nekdanje skupne države sprašujejo, ali sta še skupaj oziroma ali je na vidiku celo ločitev.

Kaj se dogaja med Severino in Igorjem, ni znano.
Kaj se dogaja med Severino in Igorjem, ni znano. FOTO: Jani Ugrin

Sosedje družine Kojić Severine v Beogradu in pri Kojićevih doma niso videli že, odkar je po karanteni zapustila srbsko prestolnico in odšla v Zagreb. In prav v tistem trenutku, ko so po Severini spraševali sosede, so imeli novinarji omenjenega portala srečo. Iz hiše je s psom prišel Dragan Kojić - Keba, Igorjev oče. Vprašali so ga, kaj se dogaja. Ta jim je, sicer vidno nerazpoložen, odgovoril: "Ne vem, kje sta, niti v kakšnem odnosu sta trenutno. Oba sta odrasla človeka, verjetno vesta, kaj je prav in kaj ne. To sta vedno znala presoditi. Po drugi strani pa: karkoli delata, delata drug drugemu in samemu sebi." Kaj je s tem mislil, ni znano, a zdi se, da je Dragan potrdil, da v odnosu med hrvaško pevko in 15 let mlajšim možem nekaj ni v redu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na vprašanje, ali je njun zakon končan, ni dal konkretnega odgovora. Je pa povedal: "Če mene vprašate, ljubezni nikoli ne bi smeli pojasnjevati, saj se je ne da pojasniti. Besed nikoli ne uporabljam kot orožje, niti za obrambo niti za napad. Zato tega ne boste slišali niti zdaj. Vse, kar obstaja v mojem srcu, je ljubezen. Kar bo, bo. Pomembno je, da sta živa in zdrava in da jima je bog dal svoj blagoslov in srečo v življenju."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

miso 666
21. 10. 2020 14.28
+3
Katera pa je zagrebška prestolnica...?
janezccc
21. 10. 2020 14.27
+3
A lahko prosim nehate s to plastik fantastik severino?
Jack Herer
21. 10. 2020 13.38
+4
Polna botoksa.
PegySue
21. 10. 2020 13.28
+1
Kako je lepa v videu s tastom brez makeupa. Neverjetno lepa ženska.
Viejo cabron
21. 10. 2020 13.15
+1
Kaj pa nas to zanima v Sloveniji. Zakaj pa ne pišete npr. o Helene Fischer iz Avstrije??
mufflon
21. 10. 2020 12.49
-4
Še zdaj je najlepša baba in pika.